06-01-09

Lap! Glad vergeten.

Ondanks mijn disfunctioneren op de werkvloer bezit ik toch een serieuze dosis ambitie (ttz méér dan de gemiddelde ambtenaar). Omdat ge nu zélfs aan de federale overheid promotie kunt krijgen als ge géén man zijt en jonger dan 55, mits het aantonen van een 'meerwaarde' schreef ik mij aan het begin van het academiejaar in voor een heuse master na master 'public management'.

Een master na master, dat wil zeggen dat ge dus al nen universitairen diplom verdiend moet hebben voor ge u daarin kunt inschrijven, en bij deze master na master waren de toelatingsvoorwaarden nog strenger want ge moest aantonen dat ge tot het (en ik citeer) "leidinggevend en beleidsondersteunend overheidspersoneel" behoort. Enfin, na een "gemotiveerde kandidaatstelling" en een "verkenningsgesprek" mocht ik mij inschrijven.

Een master na master dat wil blijkbaar ook zeggen dat ge examens hebt in januari (en in mei of juni ook nog eens), papers moet inleveren in januari (of februari, of alletwee) én tegen 't einde van het jaar een 'masterproef' moet schrijven. U begint zich al af te vragen waarom ik eraan begonnen ben?  Ik ook.

Die examens dat is niet zo erg, die papers ook niet en diene masterproef, 't einde van 't jaar is nog lang. Maar neen natuurlijk, ik was weeral te gerust. Die masterproef moet natuurlijk in stukjes en brokjes ingediend worden (een mens zou zo eens een tijdje niks te doen hebben) en wannéér moet het eerste stukje binnen zijn. Morgen natuurlijk. Voor dit soort dingen blijk ik altijd aan selectief geheugenverlies te lijden.

Eén lichtpuntje is er wel, vanavond geen gevreesde weewee weegschaal, dààr heb ik nu genen tijd voor (en voor te eten ook nie trouwens).

De commentaren zijn gesloten.