12-01-09

Introspectie

Ik ben tot een conclusie gekomen. Veranderingsmanagement is niks voor mij. Veel en veel en veel te ambitieus.

Wat had ik ook gedacht, ik hààt veranderingen.

Echtgenoot heeft drie jaar de oren van mijn kop gezaagd vooraleer ik met hem wou trouwen ('t is toch goed zo). En nog eens drie jaar vooraleer ik weg wou uit 't stad om in een onnozel provinciestadje in een betaalbaar huis da van ons is te gaan wonen, in plaats van in een onbetaalbaar huurappartement (en ik ben nog altijd niet overtuigd). Ik heb er zeven jaar over gedaan om uit te vogelen dat mijnen vorigen job écht nie was wa ik voor de rest van mijn leven wou doen (den huidigen ook nie, maar toch al ietske meer). Vijf jaar aan een stuk printte ik voorafgaand aan elk kapperbezoek zevenentachtig fotokes af om te tonen hoe het moest worden om ter plekke "zjust de puntjes is genoeg" te mompelen. Hoewel ik proefondervindelijk al ondervonden heb dat zijn kant van het bed warmer is, want dichter tegen den trap en dus de stijgende warmte van beneden ga ik niet van plaats veranderen, ik slaap áltijd langs de kant van het venster. Ookal wéét ik dat donkerblauw mij prima staat, ik ga het niet beginnen dragen, ik hààt donkerblauw, ja, nog altijd.

En al die overenthousiaste, 'yes we can' amerikanen gaan mij met hun "change is good" mantra écht nie overtuigen. Ik ben geen weerhaantje. Losers.

Wat denkt u, ben ik in de running voor onderscheiding?

15:28 Gepost door Arabelle in jeeeeeeeeeezes | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

zjust de puntjes is genoeg Ken dat, 87 fotokes afdrukken vooraleer bij coiffeur te gaan. Soms geen suggesties? :)
xxx

Gepost door: directeur Paul Thienpondt | 12-01-09

www.franckprovost.com

Gepost door: madam arrabelle | 12-01-09

o ja omdat ik stikjaloers was op uw grijs mohairen truitje (en het mijne dus gepikt is door de kat), heb ik vandaag een nieuw mohaireke gekocht. Ik hang vol pluis.

Gepost door: annliesbet | 12-01-09

De kat? Bij haar nekvel pakken en op de grond zwieren. Ze leert het wel af zo.

Gepost door: madam arrabelle | 12-01-09

Hmmm ik merk dat ik hier reactiegewijs redelijk wanhopig begin over te komen. Mensen, 't is niet wat gedenkt, ik ben niet wanhopig op reacties aan 't wachten. Ik moet blokken en HEB GEEN GOESTING!!! (maar nu moet ik voortdoen)

Gepost door: madam arrabelle | 12-01-09

De commentaren zijn gesloten.