16-02-09

Een bekentenis

Vorig jaar, een week of wat voor kerst was uw madam, vanop het werk uiteraard,  een beetje doelloos en nietsvermoedend aan het surfen op het wereldwijde web en kwam als bij toeval hier terecht. Ze las een beetje, gniffelde wat, zwijmelde weg bij foto's van kleine blonde jongetjes, klikte hier en daar op een linkje en voor ze het wist zat ze ginder. En toen was het hek helemaal van de dam, dagen aan een stuk was uw madam aan het lezen, gniffelen en zelfs hardop aan het lachen. Ja , dat allemaal met uw centen. Omdat zelfs uw madam dat té erg voor woorden vond, schreef ze een mail, om de oorzaak van al dat gespeel met belastingsgeld op haar verantwoordelijkheden te wijzen. Er volgde wat heen en weer gemail, waarbij uw madam hoofdzakelijk werd uitgelachen en afgedreigd met een blinde bullterriër en voor ze het goed en wel besefte had uw madam een afspraak aan haar been (wie heeft feesboek nodig om vriendjes te maken?).

Morgen moet ze, om elf uur 's morgens, aan de pina collada en pistolets met préparé en nog iet met tsjoklat. Morgen ziet ze beide oorzaken van haar disfunctioneren op de werkvloer en nog een nimf en wie weet wat komt ze nog allemaal tegen. Morgen wordt uw madam ontleed, bekeken en gekeurd en, ze weet het nu al, zal hoongelach haar deel zijn, want ... uw madam heeft een snor, weliswaar een subtiele nauwelijks zichtbare, maar toch.

Laat ons hopen dat ze een medesnor niet té hard gaan uitlachen. En dat die bullterriër écht blind is.

09:52 Gepost door Arabelle in MLZHI (met dank aan de VRT) | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Mohow, nog een snor in da house morgen! Zouden we geen giletteparty doen ipv een pina colada?

Gepost door: de huisvrouw | 16-02-09

Goe zot! hoe meer ge scheert, hoe donkerder dat zoiets wordt en voor ge't weet kunde gaan solliciteren bij de rijkswacht!

Gepost door: madam arabelle | 16-02-09

Fijn! Kan ik zoveel BOB sleutelhangers krijgen als ik wil!

Gepost door: de huisvrouw | 16-02-09

Ik em geen snor! Voor de duizendste keer! Al noemt iedereen mij sinds huisvrouw mij snornimf.

Gepost door: zapnimf | 17-02-09

De commentaren zijn gesloten.