17-02-09

Gaston, Jef, pistolets en een konijnenkop

Uw madam is een kattenmens. Ze hààt honden, vooral kleine keffertjes, preutenlikkertjes voor eenzame (huis)vrouwen. Een hond die moet groot zijn, en op vossen jagen ofzo, vooral niet binnen en niet in mijn buurt enthousiast lopen doen.

Gaston vormde echter een charmante uitzondering. Ok hij is enthousiast, maar voor de rest is het bijna een kat, en dan nog eentje waar ge mee kunt gaan wandelen en naar alle waarschijnlijkheid kunt ge hem ook op een bak leren plassen enzo, hij doet het, zo heeft uw madam gehoord, al tegen/in een handtas, van kattenbak naar handtas moet een kleine stap zijn. Nee, de Gaston die is best ok. Kleine Jef, die is meer dan ok, moest zijn moeder er niet bij geweest zijn, uw madam haar kindjesprobleem was op slag verleden tijd. Ze zwijmelde al weg bij de fotokes van Mme Z. maar live is die knul helemaal om op te vreten. Bij deze, Mme Z., als ge hem de komende weken beu zijt, ge komt hem maar brengen, ik zal hem géén rattenvergif geven en ook zijn kamer niet in brand steken. Dit aanbod blijft níet gelden tot  aan zijn puberteit trouwens, u weze gewaarschuwd.

Voor de rest waren er de beloofde pistolets met preparé (en er waren er meer dan genoeg) taart sommige met tsjokolat, koekskes, chips, wijn en veel rookpauzes. Maar 't was vooral gezellig!

Minder gezellig was het thuis waar P. en B. erin geslaagd waren de overgebleven konijnenkop van zondag uit de pot te vissen, door de keuken en de gang op het tapijt in de living te deponeren alwaar uw madam er met afschuw per ongeluk op trapte, zonder schoenen. De Gaston ruilen tegen twee katten?

19:46 Gepost door Arabelle in MLZHI (met dank aan de VRT) | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Deal! Ik kom hem nog brengen ook, Iets verhoedde dat ik weer illegaal op het fietspad moet gaan parkeren aan een station!. Zondag ok voor u?

Gepost door: de huisvrouw | 17-02-09

Zot? Die hond is binnen de kortste keren vergroeid met uw onderbeen!

Gepost door: zapnimf | 17-02-09

rngeltje is ook een kattemans
al hoe wel ze hondekoppen toch ool snuitig vindt..

Gepost door: mieke | 18-02-09

@ de huisvrouw: hmmmmmmm als ge d'r zo graag vanaf wilt ga ik mijn mening herzien, tenzij ge ook enig zeggenschap over de Jef hebt en met 'hem' de Jef komt brengen.
@zap: mijn katten zijn vergroeid met mijn schouders, dus zoveel verschil is dat nu ook weer niet
@mieke: rngeltje? ool? in het kader van een studie over de vlaamse dialecten: om welk gaat het hier?

Gepost door: madam arabelle | 18-02-09

Breng je P en B dan naar mij?
Je snapt trouwens wel dat dit het ultime verraad is he, liever een hondje dan P en B!

Gepost door: Leeuwarden | 18-02-09

Het was die konijnenkop die het hem deed. Enig idee hoe goor zoiets is? En dat heel het huis door? Maar het was deze ochtend al over, mijn ruilen impuls. Dus, jammer, maar ze blijven hier :-).

Gepost door: madam arabelle | 18-02-09

De commentaren zijn gesloten.