06-03-09

Wat gaan de mensen zeggen?

Naast een pijne buik (maar het is al een pak minder, dank u) sinaasappelgrote eierstokken en moordneigingen moet een mens bij al dat ge-ivf ook nog regelmatig geprikt worden. In een eerste fase elke avond in de buik, in een tweede fase om de drie dagen in de arm.

Uw madam is behept met een nogal teer adergestel en kleurt dus bij elke prik, ongeacht hoe goed hij gegeven wordt, blauw. Niet zomaar een beetje, het worden steeds grote donkerpaarse kunstwerken die minstens een week of twee nodig hebben vooraleer ze over allerlei kleurschakeringen heen weer verdwijnen. In geklede toestand valt dat natuurlijk niet zo op, die blauwe buik en blauwe armen. In ontklede toestand daarentegen, kan uw madam intussen probleemloos een plekje veroveren in een vluchthuis voor mishandelde vrouwen.

Dit viel gisteren bij het slapengaan ook echtgenoot op. Ik moest dus maar voorzichtig zijn bij het oversteken zei hij. Stel u voor dat ik zou overreden worden en in het ziekenhuis belanden, hoe moest hij dan in hemelsnaam gaan uitleggen dat die blauwe plekken niets met hem te maken hadden. Ze gingen hem misschien niet eens aan mijn ziekebed toelaten, of hem aangeven bij de wijkagent ofzo.

Pakkend is het toch, echtgenoots consideratie om uw madam haar welzijn. Niet?

14:57 Gepost door Arabelle in kindjesperikelen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Tiens, welke medicatie krijg jij? In de eerste fase was dat bij mij een spuit in de arm, zo'n 18 stuks of daaromtrent, al naargelang het kweekproces. Daarna was dat bloed prikken, om de zoveel dagen, en in totaal nog een spuit of drie, ook in de arm. Buikspuiten waren daar niet bij.

Gepost door: Gudrun | 06-03-09

mhhhhh en dan worden die plekken ook nog groen en geel en alle andere kleuren van de regenboog. En wat nog veel erger is : de lente is op komst Madam. Dat wil zeggen korte mouwen ! Ik zie de mensen op de trein al naar u gluren - ocharme dat Madammeke. Veel sterkte ermee, uw blogcollega met eveneens springende aderkes die maandenlang elke 3 weken een infuus erin gepropt kreeg.

Gepost door: annliesbet | 07-03-09

Als je overreden wordt, gaan er nog een paar blauw plekken bijkomen hoor, volgens mij. De echtgenoot hoeft zich geen zorgen te maken.
Maar als je zomaar in den publieke flauwvalt daarentegen...

Gepost door: zapnimf | 16-03-09

De commentaren zijn gesloten.