13-03-09

Vrijdag de dertiende

Ergert u zich ook al een hele week aan de belachelijke lotto-reclame: "op vrijdag de dertiende is alles mogelijk"? Ik ook. Enig bijgeloof is mij niet vreemd en vrijdag is van oudsher een ongeluksdag en dertien is van oudsher een ongeluksgetal. Via slinkse wijze aan meer lotto-inkomsten trachten te komen door argeloze belastingbetalertjes van iets anders te overtuigen is vals.

Bij deze, vrijdag de dertiende kan inderdaad alles, maar dan vooral mislopen! Uw madam heeft een badhairday, met geen schuim, mousse, krultang of ronde borstel goed te krijgen. Na een korte nacht kon uw madam zich toch redelijk op tijd uit bed slepen om naar het station te hollen alwaar de deuren van de trein nét voor haar neus dichtgingen. Aangekomen op de werkplek kreeg ze een telefoontje van echtgenoot dat de belastinginspectie het wéér nodig vindt om onze aangegeven inkomsten te controleren. Geen idee waarom, mijn deel van het aangifteformulier krijg ik al een aantal jaar ingevuld toegestuurd. In tegenstelling tot gisteren floot er vandaag géén bouwvakker naar uw madam, en ookal heeft ze't niet expliciet op bouwvakkers, een complimentje om de dag mee te beginnen is altijd leuk.

Vrijdag de dertiende is bij mij dus nog steeds een good old fashioned ongeluksdag. No way dat ik vandaag mijn zuurverdiende centjes aan de lotto ga hangen. Ik ben niet gek.  Toch loop ik vandaag met een glimlach rond want, u heeft het misschien ook gemerkt, de zon, die kan wél schijnen op vrijdag de dertiende. Fijn.

10:09 Gepost door Arabelle in MLZHI (met dank aan de VRT) | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Zolang die zon er idd maar is, dan kan een mens een hoop hebben he.

succes vandaag na je korte nacht, vooral veel aan de zon blijven denken ;)

Gepost door: Leeuwarden | 13-03-09

Een tijdje geleden las ik een artikel waarin iemand (ik weet niet meer wie) stelde dat op de lotto spelen een belasting op domheid is. Sindsdien speel ik sowieso nooit meer. Een mens moet er nu ook niet mee te koop lopen.

Gepost door: clara | 13-03-09

De commentaren zijn gesloten.