18-03-09

A dirty mind

Uw madam is een ruimdenkend persoon. Wat u met uw partner(s) doet in de slaapkamer, op de keukentafel, in het toilethokje van een vliegtuig of waar dan ook is uw zaak. Ze ziet zelfs in dat een blinddoekje en wat handboeien best wel spannend kunnen zijn, al hoeft het voor haar niet zo nodig. Heet kaarsvet, zwepen, buttplugs, leren maskers en dies meer vindt ze te veel van het goede, maar kom ieder zijn amusument, al lijkt amusement haar met die attributen ver te zoeken.

Wat ze echter niet begrijpt is hoe het verhaal van een magistraat die zijn vrouw publiekelijk aftuigt én dat laat filmen kan verkocht worden als "een liefdesverhaal over een man die alles over heeft voor het geluk van zijn vrouw". Wat ze echter niet begrijpt is waarom "de maatschappij die nog niet klaar is om extreme liefde tussen twee mensen te aanvaarden" moet geconfronteerd worden met een film waarin al die wansmakelijkheden open en bloot (letterlijk) door uw (en mijn) strot worden geramd. Ieder zijn amusement, maar liefst niet in elke cinema, in 'de rode loper', in elke gazet en op gigantische bilboards op elke straathoek.

Wat ze wél begrijpt is dat Veerle Baetens van haar Sara-imago vanaf wil en Gène Bervoets van zijn gentse waterzooi, of SM daar nu de goeie tactiek voor is, geen idee. Ze wilt het ook eigenlijk niet weten, maar moest zij in Sara haar schoenen staan, ze zou oppassen. Voor ge't weet hebde in de sequel ne zotte magistraat aan uw lijf zitten die u 24 jaar in ne kelder opsluit en u elken dag komt verkrachten. Van extreme liefde gesproken kan dat tellen, toch?

 

09:52 Gepost door Arabelle in jeeeeeeeeeezes | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

het is veerle dobbelaere, niet veerle baetens.

Gepost door: lanon | 18-03-09

Aaaaahhhhhhhh, nu valt mijne frank. Ik begreep de switch al langs geen kanten. Anyway dat ze dan maar oppast voor het nieuwe partijprogramma van Sp.a

Gepost door: madam arabelle | 18-03-09

Hoezo? "Moet geconfronteerd worden?"
Krijg je je ogen niet meer dicht dan?

Gepost door: zapnimf | 19-03-09

@ Zap: Alleszins niet op tijd. Maar ik vind het vooral belachelijk dat ze die arme, arme, Koent en Magda nu als slachtoffer van een falend rechtssysteem gaan afschilderen terwijl die man godbetert zélf jaren deel heeft uitgemaakt van dat zogenaamd falend rechtssysteem.

Gepost door: madam arabelle | 19-03-09

De commentaren zijn gesloten.