03-04-09

Redelijk gerust

Doemdenker zijnde en de mams indachtig bepotel ik vrijwel dagelijks 'mijne vavoor'. Toen ik dus gisteren een onregelmatigheid ontdekte aarzelde ik niet en vroeg vandaag, nu ik er toch moest zijn, de, ongetwijfeld professionelere, visie van dokter D. Die mens is géén doemdenker, maar  ook de mams indachtig en "wou geen risico nemen". Dus afspraak voor een MRI en indien nodig meteen de onregelmatigheid verwijderen.

De onregelmatigheid verwijderen was niet nodig, maar misschien toch nog een punctie. Volgende week. Voor helemaal zeker te zijn. Intussentijd mag ik "redelijk gerust" zijn dat er niks aan de hand is.

Begrijpen mannen hoegenaamd iets van de vrouwelijke psyche? Redelijk gerust, dat zal wel. Tot volgende week (en ik ken dat, het definitieve verlossende telefoontje laat dan nog een week langer op zich wachten, natuurlijk) loop ik dus met de daver op het lijf, zal arme echtgenoot weerom al zijn begrip en geduld moeten bovenhalen en zullen de heilige rita en den heiligen antonius weer overuren moeten draaien. Doemdenken, het is voorwaar niet gemakkelijk, maar helaas sterker dan mezelf.

16:33 Gepost door Arabelle in mijn lijf | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Redelijk gerust en onredelijk ongerust? Is er verschil?

Gepost door: zapnimf | 03-04-09

Wat een stress. Hopelijk is het inderdaad niks om je zorgen over te maken. Beter nu wat zorgen maken dat het dan niks is dan omgekeerd!

Gepost door: elke | 03-04-09

... ik ken het gevoel ... in mijn geval was het veel zorgen voor niks, en een wijze les om het nooit meer zo ver te laten komen.

Chocola heeft geholpen in mijn geval ... (en de weight watchers moeten ook leven he?) ;-)

Gepost door: Tina | 05-04-09

De commentaren zijn gesloten.