11-05-09

Droomvent

Het is unaniem beslist door uw madam en een handvol getrouwe vriendinnen: echtgenoot is een droomvent.

Niet alleen krijg ik, in mijn nu reeds langer dan drie weken durende bedlegerigheid, elke ochtend ontbijt op bed, staan mijn middagboterhammetjes klaar op een plateau naast de canapé en kan ik 's avonds voor het diner kiezen uit een ruimer assortiment gerechten dan in het duurste à la carte restaurant, hij zuigt ook zonder morren stof, schuurt wekelijks de keuken, maakt de kattenbakken leeg, heeft de geheimen van de wasmachine doorgrond en legt de door zijn moeder gestreken was in de kast. En dat alles zonder dat hij er seks voor in de plaats krijgt, want dat werd ons verboden.

Het zal u misschien verbazen, maar hoezeer ik ook geniet van al dat vertroetelen en van het madame pompadoursgewijs uitsteken van mijn handen om een druifje/stukje appel/pralinetje in mijn mond te krijgen, toch hoop ik dat ik weer snel aan de was en de plas en de strijk mag. Als dit betekent dat er ook weer ruimte is voor een goed gevuld seksleven, neem ik het huishouden er graag bovenop. Morgen horen we het verdict en ik hoop dat echtgenoot van zijn huishoudelijke taken ontheven wordt, zodat we weer in ons normale rollenpatroon kunnen vervallen.

Al wil ik de eerste keer wél bovenop, tenslotte heb ik de voorbije weken genoeg plat gelegen.

13:38 Gepost door Arabelle in MLZHI (met dank aan de VRT) | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Gewoon gewoon is meestal nog het beste, al kan je laten vertroetelen best wel leuk zijn. Misschien moet hij dit op andere momenten ook maar eens gaan doen? Of doet hij dit al, perfecte man zijnde?

Gepost door: elke | 11-05-09

Elke, 't is een droomvent hé, geen perfecte vent :-) Hij kan nu alleszins niet meer afkomen met "wa weetekik hoe een wasmachien marsjeert?"

Gepost door: madam arabelle | 12-05-09

Ik heb er ook zo ene thuis !
Soigneren zou ik zeggen....

Gepost door: Nele | 12-05-09

Zit em met z'n drieën maar eens lekker plat!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 14-05-09

De commentaren zijn gesloten.