03-06-09

Bizar

U heeft al herhaaldelijk voorbeelden gelezen van uw madam haar doemdenkerskwaliteiten. Misschien zit u zelfs al een tijdje te wachten op wanhoopskreten en vertwijfelde stukjes over moederschap, leven en werken met een tweeling, relationele troubles door gierende hormonen, ... Wel, ik moet u teleurstellen. Ik blijf halsstarrig op mijn roze zwangerschapswolk.

Soms denk ik dat het niet gezond meer is. Logisch is het in ieder geval niet.  Ik zou inderdaad moeten panikeren over de prakische kant van de zaak, en over aan wie o wie  ik raad moet vragen als mijn baby's huilen en blijven huilen en ik het zelf allemaal niet meer weet en hoe echtgenoot moet omgaan met de verwijten die hij naar zijn hoofd geslingerd zal krijgen bij een late thuiskomst nà de geboorte van ons kroost, over moeizaam verloren kilo's die er nu weer aanvliegen en hoe ze ooit weer kwijt te spelen. In normale omstandigheden zou ik dat ook doen, maar  niet nu. Nu ben ik heerlijk aan het genieten van die wondertjes in mijn buik. Nu ben ik heerlijk aan het genieten van ongelimiteerd slapen. Nu ben ik heerlijk aan het genieten van zonder schuldgevoel een stoffige trap op te lopen. Nu ben ik heerlijk aan het genieten van elk grammetje bij.

Zwangerschapshormonen zou je in een flesje moeten kunnen stoppen, want dat ik ze nà de geboorte van ons kroost nodig ga hebben, daar ben ik me wel, zij het lichtelijk, van bewust. De wanhoopskreten en de vertwijfeling houdt u dus nog tegoed.

10:27 Gepost door Arabelle in kindjesperikelen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Bizar of niet, geniet maar tenvolle van je zwangerschap!

Gepost door: veerle | 03-06-09

Je hebt voor 100% gelijk: genieten moet je doen. Vooral van de rust ;-)
Je hebt er dan ook lang op gewacht, waarom zou je niet genieten, hé.

Gepost door: elke | 04-06-09

Voor raad één adres : dat van huisvraa!

Gepost door: zapnimf | 17-06-09

De commentaren zijn gesloten.