27-07-09

Deutsche Grundlichkeit?

Vorige week vrijdag was uw madam in de voormiddag thuis. Niet omdat zij nood of zin had aan/in een halve snipperdag, neen omdat de AEG-meneer na een maand de vaatwas kwam repareren. Er bleek een onderdeeltje kapot dat ervoor zorgde dat de afvoer niet naar behoren functioneerde, dat ervoor zorgde dat het masjien 'in veiligheid sloeg' om overstromingsgevaar in de keuken te vermijden. De AEG-meneer was maximum een kwartier met dit alles bezig en uw madam kon honderd en vier euro ophoesten. Honderd en vier euro, voor een kwartiertje werk. Ik heb duidelijk de verkeerde job gekozen.

Het masjien deed dit weekend waarvoor het bedoeld was, alhoewel we niet overdreven hebben, zaterdagavond gingen echtgenoot en uw madam uit eten en zondagmiddag aten ze bij tante. Het masjien deed dus dit weekend één vaat, het twaalfdelig en ander servies zijn in de loop van de voorbije maand toch met de hand afgewassen geraakt.

Deze voormiddag was echtgenoot thuis teneinde het begin van de volgende lading werkzaamheden te coördineren. Echtgenoot was in een flinke bui en ruimde de keuken op, het masjien werkt nu toch, 't kan maar proper zijn. Maar wat dééd het masjien? Kràk hetzelfde als een maand geleden. Flikkeren met zijn lampjes, zoemen, maar géén vaat. En dat alles voor honderd en vier euro, we zullen wel waar voor ons geld gekregen hebben zeker?

15:05 Gepost door Arabelle in jeeeeeeeeeezes | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.