10-08-09

Waggeleend

Sinds zaterdag is uw madam een waggeleend. Zaterdagochtend vertrok zij nog gezwind voor een dagje shoppen met vriendin E. en zaterdagnamiddag, nét nadat ze een zwierig zwangerschapsrokje en een elegant zwangerschapskleedje had gescoord, begon haar bekken te protesteren. Uw madam wist toen nog niet goed wat er aan de hand was, zij dacht toen nog dat het met een koffietje en een stukje appeltaart wel zou overgaan. Het was alleen te warm voor een koffietje, dus het werd een frisdrankje, zonder appeltaart, maar kom.

Het ging niet over. Uw madam dacht werkelijk dat ze tussen de Meir en het Centraal station zou bevallen, wat geen goede zaak zou zijn, want ookal gaat alles prima met beide baby's, en groeien ze goed, op nét geen zes maand ter wereld komen is géén goed idee. Gelukkig was het dàt niet. Een paniekerig telefoontje naar dokter D. leerde dat uw madam had wat hij al drie maand vroeger had verwacht: bekkenistabiliteit. Ze moest proberen haar activiteiten zo normaal mogelijk voort te zetten en zéker niet gaan waggelen, want anders zouden de bekkenspieren helemaal lui worden.

Ik daag dokter D. uit niet te waggelen als zijn bekken wordt uitgerokken door intussen in totaal ruim twee kilo en  50 centimeter baby, mét bijbehorend vruchtwater en placenta. Wedden dat hij het niet haalt? Mannen weten wel waarom zij niet zwanger worden, neemt u dat van mij aan.

 

11:35 Gepost door Arabelle in kindjesperikelen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

omg! Wees maar voorzichtig. Ik zou het verhaal kunnen vertellen van mijn vriendin die in de badkamer bevallen is wegens bekkeninstabiliteit (wel ongeveer op de uitgerekende datum en het was nr. 2, dat gaat rapper), maar ik doe het toch maar euh.. niet...

Gepost door: elke | 11-08-09

Neeeeeeeeeeeeeeeee, indd. niet doen! Dàt soort dingen wil ik niet horen. Niet, zeg ik u!

Gepost door: madam arabelle | 13-08-09

De commentaren zijn gesloten.