13-08-09

Ik zal het maar op de ontkenningsfase steken zeker?

Er loopt dus werkvolk rond in uw madam haar woonst. Het loopt er niet alleen rond, het doet ook vanalles zoals volledige kamers bepleisteren, badkamer en toilet uitbreken, een soortement betonneke tegen de muren van badkamer en toilet aankegelen (schijnt nodig te zijn tegen 't vocht, stinkt vreselijk). Dat pleister en betonneerwerk moet uitdrogen, dus zwiert uw madam bij thuiskomst vensters en balkondeuren open om de boel te laten uitdrogen en om de vieze, muffe vochtlucht weg te krijgen. Voor het slapengaan gaan die dingen weer dicht, of toch op 'kantel'. Er moet maar eens een onverlaat één van de tientallen in onze tuin rondslingerende ladders tegen de gevel zetten en voor ge't weet staat er een vreemde vent naast uw bed. 't Gedacht alleen al.

Gisteren kreeg uw madam om halftien een telefoontje van hardwerkende echtgenoot 'dat hij nog efkes een pint ging drinken, 't ging nie laat worden, want hij wou nog iet eten bij thuiskomst'. No problem, uw madam kroop toch bijna in bed. Zij doet voor het slapengaan de ronde door het huis om vensters en balkondeuren te sluiten en kruipt onder 't donsdeken.

Om twee uur 's nachts een zee van licht en een fulminerende echtgenoot dat ze gvd (ja écht die zat er écht bij) die vensters moet openzetten hé, heel 't kot stinkt naar 't vocht!

Als Mme Z. een parel is, ben ik toch op zijn minst mijn (huidig) gewicht in goud waard, want ik heb gemompeld dat hij het licht moest uitdoen, heb mij omgedraaid en ben weer in 't slaap gevallen. Maar man, wat een chance voor echtgenoot dat ik zwanger ben, 't zou anders gene waar geweest zijn!

10:51 Gepost door Arabelle in MLZHI (met dank aan de VRT) | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

in de winter is het: stoken met de ramen open. Dus ge kunt eigenlijk nog niet klagen...

Gepost door: elke | 13-08-09

Maar ik klaag niet over de ramen, tiens!

Gepost door: madam arabelle | 13-08-09

jamaarja, ik moei mij niet in echtelijke ruzies, hoor...

Gepost door: elke | 13-08-09

Dat spul (UP210 is het wellicht) heeft echt een geurtje om serieus mottig van te worden.
Hebben ze bij mij vorige week ook tegen de muur gekwakt.
En na een week stinkt het nog even hard. Kwestie van u courage te geven...

Gepost door: Nele | 14-08-09

De commentaren zijn gesloten.