17-08-09

Met de huisvrouw naar de kermis

Uw madam was nog niet goed zwanger of de huisvrouw begon al over het geslacht van de baby's. Ruim twintig weken later bleek dat ze er van bij het begin klof op zat. A lucky guess?

De naamperikelen van Mme Z indachtig, vroeg huisvrouw vrijdag aan de telefoon, bijna panisch, of uw madam toch al namen had. Het arme mens krijgt nachtmerries van babynamen. Blauwe en roze naamloze schapen teisteren haar dromen, blatend om een Zsazsa-naam. Gelukkig kon uw madam haar geruststellen, onze namen liggen al een eeuwigheid vast. De huisvrouw plaatste een gokje en waarempel wéér had ze het bij het rechte eind! Dit is meer dan een lucky guess, dit is je reinste vrouwe fortuna toestanden.

Dus, volgend jaar, tijdens het kermisgeweld krijgt de huisvrouw een tentje, blauw met zilveren sterren erop. Vergeet vrouwe fortuna, voor al uw vragen over uw toekomst één adres: de huisvrouw. Ze kan zich misschien nóg eens ontdubbelen en een voorspellingsaccount openen op feesboek. Er valt grof geld te rapen huisvrouw!

08:44 Gepost door Arabelle in MLZHI (met dank aan de VRT) | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.