19-08-09

Aanmoedigingen welkom

Een klein jaar geleden viel er op de werkplek van uw madam een serieuze bevordering te rapen. Eigenlijk voldeed uw madam op dat moment niet aan de voorwaarden, maar dankzij het trage logge systeem van onze federale instellingen gokte zij erop dat zij, tegen dat de tijd daar was, wél aan de voorwaarden zou voldoen. En zo geschiedde. In september mag uw madam meedoen aan een examen en wie weet haalt ze het wel en wie weet is die serieuze bevordering wel voor haar.

Alleen, intussen kan die bevordering uw madam gestolen worden natuurlijk. Zij wil babykamers inrichten en babykleertjes kopen en geboortekaartjes fabriceren en suikerbonen annex chocolaatjes of een andere tractatie uitzoeken, om nog maar te zwijgen van heelder dagen met de voetjes hoog zacht glimlachend voor zich uit zitten staren met de handen op de buik, zeker nu die twee wondertjes zich elke dag en vrijwel de hele dag door laten voelen. De ambitie is dus ver te zoeken.

Gelukkig loopt er nog steeds werkvolk rond in uw madam haar woonst en is er geen ruimte beschikbaar om babykamertjes in te richten en zouden kleertjes en andere toestanden onder dikke lagen stof terecht komen en rustig zacht glimlachend voor zich uit zitten staren doet een mens ook niet met vreemd volk in huis. Zij trekt dus elke ochtend gediciplineerd naar vader en stiefmoeder om daar te studeren, wat natuurlijk ook niet zo heel erg goed lukt wegens te gezellig.

Uw aanmoedigingen zijn dus vereist, want eigenlijk wil uw madam die bevordering toch wel nog graag hebben, 't zou haar leven aanzienlijk aangenamer maken én ze zou meer tijd kunnen doorbrengen met haar kroost, alleen dat ellendige gestudeer, een mens wordt dat zo beu.

Commentaren

Komaan, het zijn maar enkele dagen in uw hele leven. Nog tijd genoeg nadien om te genieten. Van de bevordering onder andere.

Gepost door: Lichtindeduisternis | 19-08-09

Denk aan het geld dat je nodig zal hebben voor de opvoeding van uw wondertjes. En inderdaad: wat zijn die paar dagen.
Go go go!!!!

Gepost door: elke | 19-08-09

Gij eerst... ... en als ge gedaan hebt, roept dan. Dan begin ik eind september te studeren tot ergens februari 2011. Pfff. En dat zónder promotie in het vooruitzicht! Als zot zijn zeer moest doen...

Gepost door: affodil | 19-08-09

Allez é trezebeze, nog een beetje op uw tanden bijten en 't is gepasseerd.

Gepost door: Ikke | 20-08-09

Van het ene ambtenaarke tot de andere .. ga ervoor, even doorbijten en genieten nadien !

Gepost door: just do it ! | 21-08-09

De commentaren zijn gesloten.