21-08-09

Buik (bis)

Twee weken geleden trok uw madam met vriendin E. naar Antwerpen teneinde voor haar wat kleren te scoren en voor uw madam wat zwangerschapskledij. In de zwangerschapswinkel stond uw madam vertwijfeld voor de spiegel en vroeg ze zich af of de rekbare buikstukken nog wel drie maand tweelingbuik aankonden. De winkeljuffrouw wist raad. Zij toverde een 'driemaandenbuik-kussen' uit een kast en foefelde dit bij uw madam haar zesmaandenbuik.

De rekbare buikstukken rekten mee en het zag er nog redelijk ok uit ook. Uw madam ging dus overstag.

Twee weken verder zijn we intussen, lieve belastingbetalertjes, luttele twee weken, en ik zweer het u, het volume van het driemaandenbuik-kussen zit intussen al op mijn lijf geplakt. En nee, ik ga mij niet te buiten aan allerlei vreterijen, want na twee happen zit ik 1. zo vol als een ei en 2.krijg ik zure oprispingen voor de rest van de dag. Ik eet dus nauwelijks, een beetje yoghurt, een stukje fruit en wat droge crackers, dat is het zo ongeveer. Twee weken zijn we ocharme verder en die tweelingbuik die blijft maar exponentieel groeien. Het is hallucinant (en hoe rekbaar is buikvel? en komt dat ooit weer allemaal ok?)

In ieder geval, de titel boven dit stukje mag u dus letterlijk nemen. Ik heb geen buik meer, maar een buik bis.

 

08:10 Gepost door Arabelle in mijn lijf | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

In elk geval goed smeren, zou ik zo denken.

Gepost door: veerle | 21-08-09

Een vroegere collega van mij heeft haar tweeling voldragen (2x3,5 kilo) en het lijkt weer goed gekomen. Maar toch maar smeren, idd. En vergeet de boobs niet in te smeren ook!

Gepost door: elke | 21-08-09

Smeren? Hahaha, lees eerst maar hier eens : http://www.jutblogt.be/effenaf/?p=418

Geniet van die buik, hoor! Het komt helemaal in orde na de bevalling (behalve dan die striemen *gemene grijns*)

Gepost door: Kwebbel | 24-08-09

Tutut, Huisvrouw heeft just lyrisch gedaan over uw buik via de telefoon.

Gepost door: zapnimf | 26-08-09

De commentaren zijn gesloten.