25-08-09

Dokter D.

Trouwe lezende belastingbetalertjes zullen begrijpen dat ik lyrisch ben over mijn gynaecoloog. Niet alleen groeit er mede dankzij hem een tweeling in mijn buik, ik kreeg ook, vanaf mijn negende zwangerschapsweek tot op heden een absoluut verbod tot het verrichten van enig huishoudelijk werk. Een aardappel schillen mag nog net, maar van dweilen, stofzuigen, strijken, en zelfs was ophangen en de vaatwas leeghalen moet ik mij ver vandaan houden. Sinds vandaag mag ik zelfs nóg meer rusten dan ik tot heden al deed. Echtgenoot begint met een bang hart uit te kijken naar na de bevalling, want tegen dan ben ik al dat vertroetelen natuurlijk helemaal gewend en zal ontwennen quasi onmogelijk worden. Of wat had u gedacht.

Dokter D. doet, als gynaecoloog echter niet aan moederschapsboekjes; terwijl hij in mijn diepste zelf aan het voelen is praat hij honderduit met echtgenoot over (sport)auto's; hij ziet geen graten in het eten van gerookte vis of de kinine in tonic én het geslacht van mijn baby's is plots aan verandering onderhevig (of de huisvrouw dus volgend jaar haar tent kan opzetten tijdens de kermis blijft nog even spannend).

Dit ontlokte bij de huisvrouw de vraag of hij wel een échte dokter is. Dus besloot uw madam vanavond te speuren naar een diploma of getuigschrift in zijn kabinet. Het hing er toch niet, zeker.

Maar ach een dokter die zijn patiënten zó in de watten laat leggen door hun echtgenoten, wie let er dan op een diploma meer of minder?

20:06 Gepost door Arabelle in MLZHI (met dank aan de VRT) | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Diploma of niet, het belangrijkste heeft hij gesnapt. Je kan er maar wel bij varen.

Gepost door: veerle | 26-08-09

Trust me...je bent in goeie handen.
Been there, done that en dankzij dokter D. mag ik dagelijks de kleine peuterhandjes van mijn anderhalf jaar oude dochtertje rond mijn hals voelen. Hij snapt dus wel hoe het allemaal moet!
Succes met de bevalling!

Gepost door: Isabelle | 26-08-09

Over 15 jaar verfoei je die doktoor.
Pubertijd, het is iets gruwelijks! Echt!

Gepost door: zapnimf | 26-08-09

He got you pregnant, dus het zal wel een echte zijn...
(ok, ik geef toe dat dit voor een groot deel van de mannen ook opgaat, maar je snapt ongetwijfeld wat ik bedoel)

Gepost door: elke | 26-08-09

awel se deze keer geef ik Zapnimf overschot van gelijk !
200 % gelijk zelfs

Gepost door: Ann | 28-08-09

De commentaren zijn gesloten.