30-08-09

Tssss

U las het al meermaals, uw madam is geen beste vriendinnen met haar schoonmoeder ofte "mama L." Maar het moet gezegd, het mens is handig om (af en toe) in huis te hebben. Sinds het absolute verbod van dokter D. om enig huishoudelijk werk te verrichten komt ze zo eens om de twee weken de boel kuisen en sinds mijn wasmachine omwille van werkzaamheden al drie weken ontkoppeld ergens in huis staat te bestoffen neemt schoonvader eens per week de vuile was mee, en komt hij netjes gewassen en gestreken weer terug (de was dus).

Vriendjes zullen we wellicht nooit worden, maar, goed opgevoed als ze is, is uw madam wel dankbaar voor deze praktische hulp. Da's toch ook al flink, niet?

Alleen, nét nu ons huis niet meer te herkennen is onder dikke lagen bouw- en pleisterstof, nét nu ik de komende week écht geen tijd heb om mij druk te maken over bestofte salontafels, vuile vensters, een bestofte keuken en dies meer (en dat toch doe, want ik vind stof niet leuk en zéker niet als ik aan het studeren ben), nét nu ik al een week zat te smachten naar een grondige poetsbeurt zodat het huis toch een béétje stofvrij is, vertrekt ze toch wel op reis zeker! Hebdedanuooitalgeweten!!! Eerst ne mens gewend maken dat hij op zijn wenken bediend wordt, en als't dan ies écht van doen is, gewoon vertrekken.

U begrijpt dat deze daad van mama L. wéér op de min-kant van het lijstje komt. Ze zal het ook nooit leren. Tssss

12:50 Gepost door Arabelle in MLZHI (met dank aan de VRT) | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Foei! (eerst stond hier iets veel lelijkers, maar toch maar op mijn tong gebeten)

Gepost door: zapnimf | 30-08-09

Wat een lef zeg... Hoe haalt ze het in haar hoofd om op reis te gaan. Godgeklaagd!

Gepost door: elke | 30-08-09

De commentaren zijn gesloten.