09-09-09

Examen, geboortelijst, slaapgebrek en soep.

Allé, Het (met hoofdletter, ja, ja) was eigenlijk niet te doen en uw madam is er nog groggy van, maar als ze het zo eens bekijk denkt ze wel dat het misschien nog zal meegevallen zijn. Nu maar hopen dat de andere zeven het minder goed gedaan hebben, of maximaal even goed en dat ze dan op de mondelinge test door haar onweerstaanbare charme, besluitvaardigheid en stressbestendigheid met kop en schouders boven de rest uitsteek.

Heeft u er verder enig idee van, lieve belastingbetalertjes wat een mens allemaal nodig heeft voor een tweeling? Echtgenoot en uw madam na drie en een half uur in een babywinkel geboortelijsten bespreken wel. Drie en een half uur, begot, 't was genoeg om tegen de buikinhoud te zeggen dat ze rustig mogen blijven zitten waar ze zitten, en dat voor eeuwig en drie dagen ofzo. Ja, uw madam deed ooit een oproep om geboortelijsten te bannen en eigenlijk is ze daar nog steeds van overtuigd, maar er bestaan blijkbaar mensen die écht geen geld op een rekening willen storten en dan met lawaaierig plastic speelgoed komen aandraven (in tweevoud, horror oh horror) dus een "beperkte geboortelijst" én een geboorterekening dan maar. Alhoewel "beperkt" een relatief begrip is. Vrijdag krijgt uw madam de lijst in haar mailbox en ze weet nu al dat de helft er weer af zal vliegen.

Steendood was ze natuurlijk na die drieurenhalf en honger als een paard, dus at ze frieten, van 't kot, want daar had ze zin in, met tartaar en een satéke met veel kruiden en ook nog een portie bitterballen. Het heeft haar ongelooflijk gesmaakt, al moest ze het wel bekopen met een hele nacht zuur, buitelende kinderen en kots (ja, ja dwaas voedsel als ge weet dat ge al't zuur krijgt van een snee droog brood, maar kom, af en toe eens dwaas doen moet kunnen) en dus slaapgebrek. Ze viel in slaap tegen half zeven. Gelukkig dacht echtgenoot dat ze nóg een dag vakantie had en heeft hij haar laten slapen. Uw madam belde dan maar rond een uur of half twaalf naar het werk om nog een dagje vakantie bij te nemen.

Vanavond wordt het gewoon een tas soep en een snee brood, tenslotte moet ze ooit weer eens terug aan het werk.

16:35 Gepost door Arabelle in MLZHI (met dank aan de VRT) | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Als je van droog brood ook al het zuur krijgt, dan zie ik niet in waarom je niet iets anders zou eten dat duizend keer beter is. Toch?

Gepost door: elke | 09-09-09

Ik geloof dat wij er in de tijd al drie en een half uur over deden om een lijst voor ocharme één kindje samen te stellen. Dus hebben jullie dzt zo slecht nog niet gedaan.

Gepost door: veerle | 10-09-09

Weet dat die lijst op één twee drie leeg is en dat men dan toch nog hun eigen plastieken speelgoed (maal twee) gaat meepakken.

Gepost door: zapnimf | 10-09-09

De commentaren zijn gesloten.