16-10-09

Net niet goed genoeg

Examengewijs dan toch. Teleurgesteld natuurlijk (en zwaar eigenlijk ook), maar goed, de tweeling zal het binnen een week of twee wel allemaal goed maken en volgend jaar is er weer een kans (bereidt u dus maar al voor, die wegbeschrijving van de beewegen en de theelichtsjes niet weggooien, u zal ze nog nodig hebben).

Ook het project 'huis' haalde de streefdatum niet, alleen gaan we dàt niet uitstellen tot volgend jaar, maar tot volgende week ofzo, enfin langer als een week zal het toch niet moeten duren, want uw madam wil echt nog wel een paar dagen Rust im Kopf voor ze zich met twee huilende baby's moet bezighouden.

Babygewijs zitten we nog steeds op schema, 8 maand ver en baby's in de buik, de kinderkamer staat klaar, de kleertjes zijn gewassen, de valiesjes voor het ziekenhuis gepakt en gezakt, de maxi-cosi's katbestendig weggeborgen, maar niet te ver zodat echtgenoot ze vindt als hij mij en kroost moet komen halen, de geboortekaartjes in de maak en het kinnekessuiker voor eventueel kliniekbezoek zit ook vrijwel in de doosjes.

Voila, Mijn Leven Zoals Het Is vandaag.

14:49 Gepost door Arabelle in MLZHI (met dank aan de VRT) | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

ALLES, alles zal in het niets verdwijnen, ook de examenontgoocheling, echt alles, als je jouw kindertjes in jouw armen hebt!!

Een ervaren moeder :-)

Gepost door: Leen | 16-10-09

Jammer van het examen. Maar wel spannend, het zal niet meer lang duren he!

Gepost door: annava | 16-10-09

Troost je...ik ben van hetzelfde ambtenarensoort als jij...allez ongeveer toch en ik heb onlangs hetzelfde meegemaakt...NET niet genoeg...een dom half puntje....Ook zwaar teleurgesteld, maar ja....nog kansen genoeg zeker op examens.
Benut jouw kans op het genieten van je 2 kindjes binnenkort....zeker weten dat dat examen daarbij in het niets verdwijnt.
Veel geluk met je gezinnetje ;-)

Gepost door: P. | 16-10-09

Spijtig, heel spijtig. Maar wat niet is, kan nog komen.
Ikzelf ben vastbenoemd op de ene plaats (stad), werk nu op de andere plaats (vlaamse) en hier is het dilemma: als ik eind volgend jaar niet vast benoemd ben (want heb onbetaald verlof voor 2 jaar genomen en dat is de limiet), moet ik gaan kiezen tussen zekerheid en onzekerheid. En dat als moeder met twee kinderen. Het eerste wil ik eigenlijk niet meer. Maja...

Nog even geduld en dan weten we wie die twee schatjes zijn. Als dat niet mooi is!

Kan tellen qua van de hak op de tak springen, hé.

Gepost door: elke | 16-10-09

Eens dat die twee er zijn heb je geen tijd meer om aan dat examen te denken. Dan is je teleurstelling ook gauw vergeten.

Gepost door: veerle | 18-10-09

Oh jammer! Ik vond het hoe dan ook al bewonderenswaardig dat je nu nog wou meedoen aan een examen. Volgend jaar beter.
En net nu ik doorheb wat MLZHI betekent, ga jij dat eens voluit schrijven. Hahaha ;-).

Gepost door: Lichtindeduisternis | 18-10-09

Dat klinkt allemaal prima en oké!

Gepost door: zeezicht | 18-10-09

De commentaren zijn gesloten.