28-12-09

Over melkvee en octopussen

Heeft u er enig idee van hoe een mens zich voelt bij het dagelijks afkolven van 600 ml moedermelk en het ofreren van 8 maal daags de 'vavoor'? Inderdaad ja, u las het al.

En heeft u er enig idee van wat een mens zou willen zijn als er twee huilende kindjes tegelijk honger hebben, en een kakbroek en nood aan moederliefde? U las het ook al.

Heeft u er verder enig idee van hoe vermoeiend het allemaal is? Dodelijk!

En tot slot heeft u er enig idee van hoe fantastisch het is om te horen dat het Juleskind het thuis supergoed doet, en te ondervinden dat het Emielekind geleidelijk aan weer zijn eigen tevreden zelf aan het worden is, mét broer? Het valt met geen woorden te beschrijven.

17:19 Gepost door Arabelle in kindjesperikelen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Fantastisch dat het zo goed gaat. Melkkoe, tja, da's een normaa gevoel, zeker in jouw geval. Hang in there!

Gepost door: Marleen | 28-12-09

Een tweestrijd en toch in balans. Blij te horen dat de Julesbaby het goed doet thuis en al even blij voor Emielebaby dat hij zich zo goed voelt bij zijn broertje!
De dodelijke vermoeidheid, de constante afkolf- en borstvoedingsperikelen en de vele kakkepampertkes zal je er nog efkes bij moeten nemen.

Gepost door: Margo | 28-12-09

Ik heb me ook heel lang een melkkoe gevonden, melk geven, afkolven ... bij een ok maar bij 2 niet zo evident!!
Na 7 weken gaf ik eentje borstvoeding en eentje de fles en de volgende voeding andersom. Ook niet simpel als je alleen bent, maar het moet ... ik zat ook telkens met het dilema ... ene brulde alles bij elkaar terwijl je probeert de andere eten te geven ... maar het gaat snel beter en dan vergeet je dat allemaal heel snel! Het wordt alleen maar beter.

Gepost door: madebykk | 28-12-09

De commentaren zijn gesloten.