07-01-10

Doefoort

Sinds 28 oktober verleden jaar krijgt uw madam vrijwel dagelijks de vraag of "het gaat, zo met twee?" Welnu, neen, dat gaat niet. Maar ne mens kan er moeilijk eentje in een rieten mandje op 't Scheld zetten en het andere bijhouden nietwaar? Ne mens ziet tenandere alletwee zijn boelekes even graag dus het zou een moeilijke kwestie zijn: de keuze wie er op 't Scheld wordt gezwierd en wie er in zijn wieg thuis blijft liggen.

Daarom klinkt er sinds 28 oktober verleden jaar in het Arabellehuishouden maar een woord meer "doefoort". Geen tijd meer te verkwanselen bij een grote boodschap op toilet (de P magazines en de Knacks stapelen zich aldaar ongelezen op). Gedaan met eten, bord direct in de vaatwas want geen tijd meer om dat 's anderendaags te doen. Geen tijd meer om tv te kijken want om tussen zeven en tien slapen ze allebei, dus echtgenoot en uw madam ook. Geen tijd meer om ellenlang te kletsen met vriendinnen aan de telefoon, want er moet gegeten, verschoond,gewiegd, getroost, ... worden.

Daarom lieve belastingbetalertjes, redt uw madam uit haar isolement, wat gebeurt er in de wereld, hoe is het met Dr. House en zijn team, welke roddels zijn er over deze of gene? Rap vertel, hou het kort en vooral: doefoort!

13:44 Gepost door Arabelle in MLZHI (met dank aan de VRT) | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

nog even volhouden!! ( een jaar of 25)

Gepost door: anne | 07-01-10

euh ik heb net vernomen dat het strooizout op is en ze nu met badzout gaan strooien (dank aan de huisvrouw) !

Gepost door: biomama | 07-01-10

Het jeanshemd komt terug in de mode in 2010, hoorde ik.

Gepost door: Janina Modaal | 07-01-10

Inderdaad, het strooizout is op, dus maar al goed dat ge niet teveel uit huis moet. Bij House heeft iedereen nog steeds lupus of sarcoidose (gelogen want nu heeft House zelf problemen mor kom).
En de rest van de wereld is nog steeds niet om aan te zien. Dus focus u maar op de boelekes ;)

Gepost door: De Huisvrouw | 07-01-10

Is er al gezegd dat het strooizout op is? en dat je wordt aangeraden om strandzand te gebruiken ('t kost ff rijden maar tis een pak minder glijen) en Audi lanceert dit voorjaar 3 modellen ........... life sucks. Veel sterkte!!

Gepost door: Ester | 07-01-10

Ah , je bedoelt roddels, tv things en vuile was van anderen? Ik koop hiervoor op dinsdag altijd den Dag Allemaal en de Story ( aka 'vakliteratuur) Goe zalle, vooral omdat de beide boekjes mekaar ook steeds tegenspreken en de roddels lekker aangedikt worden. Voorts vriest het in België. De nylonkousen van den Hema ladderen even snel als die van de Wibra( ik draag dat maar 1 keer op t jaar, maar het is maar dat je 't weet). Mijn stikmachine begint stilaan mijn vriend te worden. Er hangt een plaatselijke griepbui boven mijn huis. Bah!In 'Thuis' op tv1 krijgt de lover van Bianca en Peggy zijn verdiende loon. Thuis onder een dekentje en een tasje thee naar 71° noord kijken .. brrrr En voor de rest draait de wereld verder en is het overal hetzelfde denk ik. Iedereen (slaap) tekort en alleman kou!
Liefs
Anne

Gepost door: anne | 07-01-10

Oh, zo herkenbaar! De eerste maanden na de bevalling waren de meest gebruikte woorden hier thuis "gauw", "snel" en "rap" :-D
Maar na een maand of 4 begon dat echt wel te beteren en ondertussen kan ik zelfs al terug uitgebreid in bad, mocht ik dat willen ;-)

Efkes volhouden en niet vergeten af en toe te genieten van uw boelekes. De wereld draait ook wel door zonder jouw toezicht.

Gepost door: J_ke | 07-01-10

Het is inderdaad niet simpel zo 2 prutskes. We hadden er dan nog 2 andere rondlopen. Ik deed niets anders dan eten maken - eten geven - pampers verversen ... ik sliep denk ik per 20 minuten of zo, hoe ik dat heb volgehouden, ik weet het niet maar HET MOET! En een mens doet dat dan ook gewoon! Maar het wordt beter, veel beter!!! Ik kon er toen niet zo van genieten maar nu doe ik dat dubbel zo hard!
Voor de roddels en de vuile was ... moet je niet bij mij zijn, dat gaat aan me voorbij.

Gepost door: madebykk | 08-01-10

Drie (3 !!!) Belgische dames in een tennisfinale down under. Aangezien boven de evenaar alle baby'tjes dan toch slapen , kan je gerust kijken.
Ben bijna jaloers.

Gepost door: Danny | 08-01-10

@danny: laat tennis nu net het enige zijn dat mij geen zier interesseert. Maar hoe zit het met de slimste mens, vertel mij dat eens?

Gepost door: madam arabelle | 11-01-10

Linda De Win heeft gewonnen. Maar dat zal je zelfs in doefoortmodus wel geweten hebben zeker?

Gepost door: zapnimf | 01-02-10

De commentaren zijn gesloten.