28-01-10

juicht ende jubelt (ter: denk ik, te lui om het na te kijken)

Want uw madam heeft de eerste drie maand als moeder overleefd. Nog 17 jaar en negen maanden te gaan en dan moeten ze hun plan maar trekken.

Want het Juleskind zit sinds vandaag op 10 luttele grammetjes na halfweg zijn vereiste tien transplantatiekilo's. En ookal hebben we gisteren wéér een halve dag kliniek achter de rug en moeten we morgen weer bloed laten prikken, doet hij het boven verwachting goed met één niertje van 3 cm doorsnee en een ander van 1.5 cm doorsnee.

Want het Emielekind slaapt quasi een volledige nacht door en is gewoon een wolk van een baby.

Want ondanks emotionele crashmomenten zo om de andere dag vindt uw madam het moederschap eigenlijk allemaal nog best leuk. Twee zonen met elk twee werkende nieren zou natuurlijk leuker zijn en een levendige moeder in plaats van een fotoke op de kast zou ook leuker zijn, maar de vele babylachjes maken het eigenlijk allemaal wel weer goed.

 

19:03 Gepost door Arabelle in kindjesperikelen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Ik had dat ook, ook al hadden ze heel de nacht gehuild ... dat ene lachje 's morgens daar doe je het voor. Je kan er dan weer heel de dag tegen!

Gepost door: madebykk | 29-01-10

Amai Madam, ik heb nogal eens respect voor u zenne... eerst zoveel maanden twee kinders in uwen buik meezeulen en dan nog zo nuchter kunnen reageren op de kleine mankementjes van uw Juleske. Ik vind dat ge dat allemaal heel goed aanpakt en dat - als hij bestond - ge van mij een award voor de Beste Moederkloek - zou mogen krijgen. Straffe Madam!
En ik ben ook heel blij dat ge - ondanks alle miserie - toch nog kunt genieten van uw prille ouderschap. Daarvoor moet ge toch ook ne fantastische vent naast uw zijde hebben hè, nee?

Gepost door: Ella Montella | 29-01-10

De Gouden Pen voor moederschap Gegund en met enthousiasme gegeven, echt verdiend dus.
Je hebt de gave van het leven, geven met liefde vanuit het hart.
Een dikke blogknuffel.

Gepost door: Leva | 29-01-10

bloos, bloos Zeg mensen, ge doet mij bleuzen. Maar allé, merci voor de complimenten. Merci.

Gepost door: madam arabelle | 31-01-10

De commentaren zijn gesloten.