19-03-10

De skinny Jeans

Elke vrouw heeft er een in haar kast hangen, of behoort er een in de kast te hebben hangen: Een jeans, gekocht op 't moment dat ge helemaal hoteldebotel waart van uwen huidigen vent en nadat ge van pure verliefdheid weken aan een stuk geen hap door uw keel kon krijgen. Een jeans waar ge met andere woorden toen op uw voordeligst mee zag, strak rond uw kont en recht naar beneden zo een tikkelke langer dan ge zelf zijt zodat ge daar nen talon onder kunt dragen en met hier en daar een bescheiden scheurke op strategische plaatskes. Een jeans waar mannen twee keer naar omkijken, een jeans waarvan da gij weet dat ge d'r fantastisch mee staat en waarvan uwe man peist "tiens ze ziet er goed uit, wa is er veranderd?".

Die jeans uit uw kast pakken acht jaar nadat ge hem gekocht hebt en vier maand na dat ge bevallen zijt van een tweeling en hem probleemloos kunnen aandoen, daar kan gene prozac tegen op. Neem het van mij aan, ik heb het allebei getest. (Voila en nu weet u meteen wat voor een lichtzinnig wicht uw madam is.)

15:55 Gepost door Arabelle in kleedsels en aanverwanten | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Tja, eigenlijk ben ik nu jaloers... maar is dat nu terecht? Of moet ik eigenlijk meeleven?

En ja, ook ik heb zo'n broek, mt36... oef... ooit!

Gepost door: Floor | 19-03-10

Geniet van dat gevoel want de jaartjes vliegen voorbij en alhoewel ik nog steeds de beste herinneringen aan dat hoteldebotel gevoel heb, en ook aan die eerste jeans, lukt het veertig jaartjes later niet meer om .... die skinny jeans terug te vinden.
Het allerbeste voor jullie allemaal.
Groetjes.

Gepost door: Leva | 19-03-10

Is het dit keer van de stress? Want dat had ik u liever in een maatje meer gezien. Al is het natuurlijk mooi meegenomen.
Elke hier was op haar magerst (maatje 36) ter hoogte van de scheiding. Hier geraak ik niet meer terug. Godzijdank.

Gepost door: elke | 19-03-10

Ik kan er na bijna 2 jaar nog steeds niet in, heb een gigantische diastase en navelbreuk overgehouden aan mijn tweeling zwangerschap. Het zal nog effe duren, of nooit meer ...

Gepost door: madebykk | 20-03-10

Impressive!

En neen, niet elke vrouw heeft dat in de kast hangen. Ik toch niet, want ik mag dan redelijk slank zijn, met zo'n skinny jeans heb ik gegarandeerd een veel te dik gat. Zelfkennis is het begin van alle wijsheid ;-)

Gepost door: Lieve | 21-03-10

Ik ben het helemaal eens met Lieve. Ik krijg overal de lovende kritiek dat ik op een asperge/stylo lijk Maar als ik een skinny aan heb, valt opeens op dat er toch wel een groot onevenwicht is ter hoogte van mijn kont. Echt niet flatterend. Leve de bootcut zeg ik dan..

Gepost door: Roos | 23-03-10

De commentaren zijn gesloten.