31-03-10

Verzuchting

Het zou toch eigenlijk zalig zijn als je als moeder de eerste twee en een half jaar van de opvang en verzorging van je kind kan overlaten aan een lieve, competente andere madam of meneer?

Geen gebroken nachten omwille van vermoedde tandjes (neen hoor, nog niks te zien), geen zorgen omwille van slecht functionerende nieren (op 2,5 zit er al een nieuwe in), geen gedoe met flessen steriliseren en melk maken, geen gebrul bij neusjes spoelen, geen ergernissen omwille van drukke en lawaaimakende grootouders (want die lieve competente andere madam of meneer zou de kindjes gewoon meepakken naar een rustig plekje), geen gezoek naar een oppas, geen carrières die in het water vallen, ...

Pasop,uw madam zou haar kroost nog steeds platknuffelen en willen be- en verpamperen, maar zo niet meer altijd, en vooral niet meer 's nachts. 's Nachts zou ze slapen. Slapen, uren aan een stuk slapen.

Let u er maar niet op, lieve belastingbetalertjes, uw madam meent geen woord van al het bovenstaande. Behalve van dat slapen, dat zou ze zàààààààààààààààààlig vinden.

21:06 Gepost door Arabelle in kindjesperikelen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Soms zou je willen dat je ze kant en klaar zindelijk en wel zou kunnen kopen ;-) Ach er komt vanzelf een nacht dat je weer heerlijk door kan slapen en dan denk je misschien wel met weemoed terug aan de doorwaakte nachten :-)

Gepost door: Janne | 01-04-10

Hier een bijna tweejarige die nog geen enkele nacht heeft doorgeslapen. Verliefd op zijn (mijn, dus) borstjes en houdt hij het maximum vijf uur uit zonder. In slechte periodes van tanden en verkoudheden is dat twee tot drie uur.
Dus ja, ik begrijp je, ik denk dat ook soms. Uiteraad altijd 's nachts. Maar diep vanbinnen meen ik daar ook niets van.
You've got them under your skin. En btw, je doet dat supergoed, hoe moeilijk het soms ook is. Chapeau!

Gepost door: Lies | 01-04-10

boekskes Wanneer gaan ze nu ne keer in de boekskens schrijven dat babies géén rozengeur en maneschijn zijn. (Da's verdorie keihard werken. Ploeteren eigenlijk.) Het zou velen desillusies besparen...

Gepost door: TO | 04-04-10

De commentaren zijn gesloten.