25-05-10

Gott im Himmel

Het wordt weer mooi weder, de wansmaak viert weer hoogtij.

Mag ik u met aandrang dit in herinnering brengen? Lees het, herlees het voor mijn part zevenentachtig keer maar check elk punt voor u de deur uitgaat. U wilt tenslotte niet dat de zomer weer verzandt in een ergernisvolle periode voor uw madam.

Oh, punt één moet worden aangevuld met plastieken tuinkloefen, door velen gekend onder de merknaam crocks. Kòòp dat toch niet, niet voor uzelve en niet voor uw kinders. Het trekt écht op niks. Op niks zeg ik u. Dat is alleen maar geschikt bij de zindelijkheidstraining van uw peuter, voor de rest, bannen die handel!

08:40 Gepost door Arabelle in kleedsels en aanverwanten | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Hahaha nou niks zo leuk als een paar vrolijk gekleurde croccies aan een paar peutervoetjes !!

Gepost door: Janne | 25-05-10

Haha, not!

Gepost door: Kat | 25-05-10

de mijne hebben (nep)crocks om in de tuin te werken. Allé, elk op hun vierkante meter. Ik vond dat handig. Maar ze mogen er niet mee over straat. Zelf heb ik echte klompen voor buiten, ferm gemakkelijk. Persoonlijk vind ik teenslippers maar niks, zeker voor mannen.

Gepost door: elke | 25-05-10

Wat de stijltips betreft, daar trek ik mij niks van aan... Maar Crocks kunnen ook mij niet bekoren...

Gepost door: Crokus | 25-05-10

hela, hela! Ik heb melkflesbenen, dit jaar wel ja ... ik vrees dat 2010 de geschiedenis zal ingaan als de zomer waarin ik GEEN tijd had om onder de zonnebank te gaan (en om lui in de zon te zitten heb ik nog veel minder tijd!)

Onder een rok vind ik die (korte)legging wel praktisch, het camoufleert mooi een heel stuk niet gebruind been, eeeeeeeeeeeen: mijn billen plakken dan niet zo tegen elkaar!

En alhoewel ik absoluut voor een elegant sandaaltje ben, draag ik bij mooi weer nu wel snel die flipflops, lekker fris en makkelijk!

Als het een troost kan zijn: ik heb ook geen tijd om terasjes te doen en nog minder om te gaan flaneren, de kans dat u mij ooit ergens zo ziet passeren en u zich moet gaan ergeren is dus wel heel klein! ;-)

En volgend jaar zien we wel weer, is er trouwens een kans dat al die dingen volgend jaar wél in de mode zijn?

Gepost door: Tina | 26-05-10

Het spijt me zeer, maar als ik het te warm krijg, worden mijn dikke armen ontbloot. Ik tracht dat altijd zo lang mogelijk uit te stellen omdat ik weet dat er mooiere beelden zijn dan dat, maar mijn eigen comfort wint toch altijd het pleit (en neen, met driekwartmouwen ga ik niet minder zweten, integendeel, ook al geef ik toe dat het veel en veel mooier is). Maar als het een troost kan zijn, tricot kleedjes draag ik absoluut niet.

Gepost door: Veerle | 27-05-10

De commentaren zijn gesloten.