28-05-10

Slingers, taart en een, neen, twéé kronen

want de broertjes werden vandaag zeven maand! Da's al veel eigenlijk hé. Dat gaat vooruit eigenlijk hé.

En wat kunnen ze al veel!! Tenen in de mond gaat vlotjes, nog wat wankel  tegen de leuning van de zetel staan ook al, een halve minuut alleen dubbelgeplooid zitten kunnen ze ook al goed, lachen en kirren en blaaskes maken en zeveren vormt geen enkel probleem, eten doet vooral de oudste van de twee vol overgave, zijn broer is wat kieskeuriger (nogal wat eigenlijk) en met elkaar spelen kunnen ze ook al als de beste, vooral als het spelen bestaat uit op elkaars vingers sabbelen, aan mekaars koppeke krabben en in mekaars oren pulken. Allemaal al flink eigenlijk hé. En übergeestig om naar te kijken, als entertaining kan ik iedereen een tweeling aanbevelen, over de rest zwijgen we.

Enfin, moraal van het verhaal, uw madam haar jongens worden groot en 't gaat inderdaad allemaal rap. Voor dat een mens het doorheeft zijn zij zestien jaar en zijt gij een ouwe zeur, waarschijnlijk.

Gelukkig zijn ze ook nog heel erg klein en schattig en lief enzo. Het moet ook niet té snel gaan, niewaar.

21:40 Gepost door Arabelle in kindjesperikelen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

't Vliegt madame, 't vliegt! Voor ge het weet zijn ze zestien, sluipen ze 's nachts het huis uit om stieken te gaan fuiven en hebt gij geen seconde rust meer! ;-)
Ondertussen, genieten van die ferme ventjes! (waar blijven de fotos?)

Gepost door: Tina | 29-05-10

enjoy it! Voor je het weet bijten ze elkaar, trekken ze elkaars haren uit ... (zo is het met momenten bij ons)

Gepost door: madebykk | 31-05-10

De commentaren zijn gesloten.