07-07-10

Als ie maar geen voetballer wordt

Niet alleen omdat ze hem dan misschien halfdood schoppen, maar ook omwille van jeeeeeeeeeezes! Voetbal!

 

Iemand moet uw madam toch echt eens uitleggen wat daar aan is, want zij ziet het niet. En kom nu niet af met schone spelers, want zelfs dàt valt lelijk tegen. Ze hebben toch allemaal op zijn zachtst gezegd een marginaal kantje, laten we wel wezen. En kom astemblieft ook niet af met "zuivere vorm van tactiek" en "strategisch denken", zijt eerlijk 't is gewoon met 22 jongens in 't wilde weg op nen bal schoppen en duuzenden en duuzenden die daarnaar zitten te kijken en zich met die 22 man identificeren. Het is gewoon een massahype, die voetbal. Oh en as ge toch 't een en 't ander wilt uitleggen, legt dan ook vandeneerstekeer ies uit waarom ge wél voor Olland moogt supporteren as Belgen niet meedoet, maar niet als Belgen wél meedoet

 

Kijk koers, dàt snapt uw madam, omtertrapst over de meet. Hetzelfde met 100 meter sprint of ne marathon ofzo. Verspringen en hoogspringen dat gaat ook nog, omtertverst en omterthoogst, maar voetbal? Neen, ze ziet het niet.

 

Echtgenoot heeft haar alvast wél kunnen uitleggen waarom ze in Olland blijkbaar wél 11 man kunnen vinden die op nen bal kunnen schoppen en hier bij ons niet. Zij dacht dat het wel weer iets met geld te maken had, of met Wart De Bever, maar neen hoor. Wij hebben gewoon te weinig inwoners. Tweenenhalf keer te weinig om precies te zijn. Op vijfentwintig miljoen Ollanders 11 voetballerkes vinden is een makkie, op elf miljoen Belgen, onbegonnen werk. Zo nu weet u dat ook weer.

11:46 Gepost door Arabelle in MLZHI (met dank aan de VRT) | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Koers!? "Omterapst over de meet"???
Ardennenrit van de Tour niet gezien, allicht.
Een hautain-gele Zwitserse gatenkaas-oelewapper verbood iedereen te koersen, zgn. uit solidariteit.
My ass: zijn 2 ploegmaten waren op hun smikkel gevallen en stonden te bleiten aan de kant, DAAROM!
Ik hoop dat hij binnen de kortste keren de afgrond inkukelt, in zijn val hautaine Amerikaan meeslepend, dat we ze nooit meer terugzien, en dat er niemand op hen wacht!!
Wie de Tour wint: die die 't langst op zijn 2 wielen kan blijven zeker, want kunnen rijden, stuurbehendigheid en inzicht is precies ook al geen vereiste meer...

Wees gegroet!

Gepost door: Johan Cruijff | 07-07-10

Wel grappig dat je denkt dat ons landje nog dichter bevolkt is dan het daadwerkelijk is....wij tellen slechts 16 miljoen en nog wat inwoners en nog lang geen 25 miljoen ;-)Verder kan het spel mij ook nooit zo bekoren, mits mijn eigen kroost speelt...Maar de sfeer rond een wk maakt veel goed. Fietsen daarentegen vind ik weer niks aan. Een beetje het zweet tussen je bilnaad fietsen om ergens zo snel mogelijk te zijn, nee geef me dan maar voetbal ;-)

Gepost door: Janne | 07-07-10

Ik sluit me bij u aan Madame, en ik ben bijzonder dankbaar voor die vuvuzela's, want die hebben ex-man ervan weerhouden om te kijken deze keer (van dat gezoem kwam hij zot!).

Alhoewel, zo een ganse koers uitkijken ... ook niet aan mij besteed, dat is nu toch ook continue hetzelfde eh? Ne man of honderd die aan het fietsen is ... en dat zenden ze dan uit? Ik snap het niet hoor!

Gepost door: dulcera | 08-07-10

Awel, sé madam... ... da van die voetbal is ook poepsimpel: da's omtertmeeste golen maken. Als ge lank genoeg 't enigste meiske in de familie geweest zijt, dan vindeda zelfs plezant. Behalve als ge ne penalty van uwe kozze nie kunt stoppen, dan hebtg' alleen maar nen bloedneus...

Naar de koers kijk ik alleen nog als ze ergens passeren waar wij op vakantie geweest zijn/willen gaan. Dan zijn er tenminste nog schoôn zichten te zien. Van mijne velo vallen kan'k zelf oek...

Gepost door: Affodil | 08-07-10

Voor Holland supporteren? Dat ziet ge van hier!

Gepost door: Kat | 08-07-10

De commentaren zijn gesloten.