08-07-10

Aaaaaarght

Het is in Blogland precies de tijd van familieperikelen, hier en ginder wordt er over gezeurd en in de commentaren wordt er beaamd. Eigenlijk heeft uw madam er niks aan toe te voegen behalve nog dit:

 

Wanneer ge zelf, op zijn zachtst gezegd, niet echt matcht met uw schoonfamilie (lees: schoonouders) en uwen wederhelft, op zijn zachtst gezegd, niet echt matcht met zijn schoonfamilie (again lees: schoonouders) dan zit ge, eens er kinderen zijn, mekaar ook nog eens op zeer regelmatige basis in de haren over de respectievelijke schoonfamilies (lees: u weet het al niewaar), want die moeten natuurlijk allemaal naar de beebeekes komen kijken. Alsof ge met twee beebeekes, onderbroken nachten en medische toestanden al niet genoeg aan uwe kop hebt. Fin, 't zal wel weer passeren, maar herinner mij eraan dat, mocht de noodzaak zich ooit voordoen dat ik een nieuwe man moet zoeken (wat we niet hopen uiteraard), ik voor ne wees ga.

09:02 Gepost door Arabelle in MLZHI (met dank aan de VRT) | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

haha, ik zei dat ook. Ondertussen heb ik een nieuwe man en hij heeft nog een moeder maar die houdt zich zeer op de vlakte. Stukken eenvoudiger... zou je denken... en dat is het ook. Maar nu heb ik mijn moeder die mijn vriend liever ziet komen dan gaan. Altijd iets! Hopelijk worden we zelf niet zo.

Gepost door: elke | 08-07-10

Oi ... ne wees effenaf ... ;-)

Ik krijg ineens zwaare opstoten van herinneringen aan de geboorte van mijn dochter: Ze was het eerste kleinkind langs beide kanten, iets wat volgens zijn kant nog niet kon (!!!???) omdat de oudste zoon nog geen kinderen had, en die moest het eerste kleinkind leveren! Grrrr!
En vervolgens de geboorte van de zoon, die (hoe raadt u het) de eerste kleinzoon was, waarop de historie van bij de geboorte van de dochter zich herhaalde ... sommige mensen zou je toch echt ...

Ondertussen heb ik het probleem van de schoonfamilie vakkundig weggewerkt, het bleek dat de echtgenoot een appel was die knal onder de boom was gevallen, als u begrijpt wat ik bedoen! ;-)

Ik wens u heel veel succes met het omgaan met de respectievelijke schoonfamilies, kalm blijven helpt, soms ... :-)

Gepost door: dulcera | 09-07-10

De commentaren zijn gesloten.