26-07-10

De mimimi-factor

Uw madam krijgt altijd haar goesting. Dat komt omdat ze groot is en dus nooit, ook niet als kind, schattig gevonden is. Alle andere meisjes uit haar omgeving, of ze nu in 't kleuterklaske zat of in het laatste jaar van haar universitaire studies hadden allemaal wel iets schattig, of ze waren klein, of ze hadden pijpekrullen, of ze bloosden, of ze hadden kleine voetjes, of puttekes in ulder kaken as ze lachten, fin iets schattigs dus. Uw madam heeft niks van dit alles.

Schattige meiskes krijgen altijd hun goesting, gewoon omdat ze schattig zijn. Uw madam wou dat ook en dus begon ze al heel vroeg te experimenteren met 'manierkes'. Ze heeft na jarenlange training haar trukendoos geperfectioneerd. Ze weet zelf niet goed hoe ze't doet, en als ze't zou weten zou ze haar geheim hier zéker niet uit de doeken doen, maar 't heeft, volgens echtgenoot, iets te maken met een speciale intonatie, gecombineerd met een onschuldige blik. Echtgenoot heeft er een naam op geplakt en kijkt met gelatenheid uit naar "de mimimi-factor". Niemand kan uw madam iets weigeren. Een wasmachien dat eigenlijk alleen maar tot aan de voordeur gebracht wordt, maar drie verdiepen hoger moet geïnstalleerd worden en langs een smal trappeke naar boven moet worden gezeuld? Uw madam zet hare mimimi-knop aan en de vandenborre-mensen doen dat zonder morren. Nen dag thuiswerken in de week? Hoewel De Baas eerst zeer weigerachtig was, want sebiet gaan ze denken dat hij aan favoritisme doet, was 't op een kwartier beklonken. Ne parket met een dessinske? Echtgenoot was er ferm tegen, maar is toch overstag gegaan.

Uw madam dacht dat het alleen werkte IRL, maar zie, toen ze een aantal weken terug, eigenlijk voor te lachen, zei dat ge allemaal massaal toffe beebeekleerkes mocht beginnen maken heeft hare mimimi-factor toch één goede ziel in gang gekregen.

Vandaag zaten deze allerschattigste broekskes in uw madam haar boite:

Foto0978.jpg

 

 

 

 

Met dank aan madebykk, die natuurlijk ook gewoon compassie kan hebben gehad met een collega-tweelingmoeder. In elk geval, of het nu aan de mimimi ligt of niet, uw madam is er wreed content mee, en haar jongens waarschijnlijk ook.

Maar voor diegene die nog niet achter hun masjien gekropen zijn, doet het nu maar gewoon, ge kunt er toch niet aan ontsnappen, ik krijg altijd mijn goesting. Echt.

21:07 Gepost door Arabelle in kleedsels en aanverwanten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.