02-08-10

Geef het maar toe

U begon mij al te missen, nietwaar?

Awel, ik u ook. Het is wat, niet meer kunnen bloggen vanop de werkplek, want thuis, dat begrijpt u moet er gespeeld en geknuffeld met het kroost en dus heeft uw madam geen tijd om te bloggen, want na het knuffelen en spelen met het kroost moet ook de echtgenoot wat welverdiende aandacht krijgen en af en toe moet er nog gegeten en afgewassen enzo. Fin u begrijpt het wel.

Veel heeft u, laat het u een troost zijn, in het leven van uw madam niet gemist. Het kroost is alweer een maandje ouder (dat vliegt, mensen, dat vliegt! Binnen luttele drie maanden zijn ze één jaar oud!!!) Uw madam haar jongste doet het fantastisch, ondanks zijn kapotte niertjes en uw madam haren oudsten is nog steeds een beebee uit de boekskes. Elke "voor de eerste keer en dus onzekere"mama zou zo'n beebeeke moeten hebben. Het probleem van de toenemende vergrijzing was op slag opgelost.

De Baas zijn vakantie zit er op en dus die van uw madam helaas ook. Binnen twee weken gaat zij écht op vakantie en ze telt de uren, neen eigenlijk de minuten, af. Twee heerlijke weken met kroost.

En voor de rest weet u net zo goed als ik dat ons land nog steeds regeringsloos is (belachellijk is dat hé, al die heisa over verkiezingen, maar wat er wérkelijk toe doet, namelijk wie zal de komende jaren ons land besturen, daar hoort ge geen jota over) maar dat de boel blijft draaien (we zijn het al gewend natuurlijk, die anarchie), is het weer, om het maar over iets te hebben, best aangenaam geweest de voorbije weken. Toch aangenaam genoeg om het kroost al te laten kennismaken met Het Strand en De Zee (wat, het zal u niet verbazen een Groot Succes, met hoofdletter, was) en ook aangenaam genoeg om op het terras tussen de beuken te vertoeven met wat vrienden en een glas wijn. De solden zijn alweer gepasseerd en voor het eerst is de aloude gewoonte van (window)shoppen met vriendin E. verbroken, en 't strafste van al is nog dat uw madam het geeneens erg vindt (wat een kroost al niet kan teweegbrengen bij een mens) en ach, gaat het leven zijn rustige gangetje.

Om even een wart de bevertje te doen nihil novi sub sole, maar, geen zorgen ik hou u van eventueel spannends zéker en vast op de hoogte!

22:23 Gepost door Arabelle in MLZHI (met dank aan de VRT) | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Super dat het zo goed gaat met de kroost en geniet over 2 weken maar van de vakantie. Dat kan zo'n deugd doen!

Gepost door: madebykk | 03-08-10

De commentaren zijn gesloten.