01-09-10

Zucht. Diepe zucht.

Is het lang geleden dat ik u verveeld heb met wat gezaag, lieve belastingbetalertjes? Ik hoop voor u van wel, want er komt een heleboel gezaag aan.

Enig idee hoe ellendig het is als de respectievelijke (schoon)ouders mekaar ook niet kunnen luchten en dan hun respectievelijke gal over mekaar tegen u willen spuien?? Neemt u het van mij aan, het is ellendig. Zeker als ge justekes met uwen wederhelft hebt uitgemaakt dat ge u van heel de santenboetiek niets meer gaat aantrekken en lekker gewoon wij twee (allé wij vier) tegen de rest van de wereld gaat spelen.

En dat ge dan nota bene van uw eigen vader nog tussen de regels door de boodschap krijgt dat ge'n slechte moeder zijt omdat uw zoontjes toevallig twee dagen na mekaar door de andere oma en opa (die, ik geef het grif toe, niet zo rustig zijn en niet zo babyproof, maar uiteindelijk wel lief natuurlijk, want wie kan er nu niet lief zijn tegen mijn twee schatteknullen) in de lucht gezwierd enzo worden.

Oh en dat ge die commentaar van uw vader krijgt den dag na dat uwen baas u op een zijspoor heeft gezwierd omdat ge één keerke zijnen agenda niet kunt volgen omdat uw zoneke geopereerd moet worden op den dag dat hij (de baas dus) een vergaderingske heeft gepland maakt het natuurlijk nog leuker. En dat allemaal in de week dat ge voor den eerste keer sinds anderhalf jaar weer terug 24u op 24 en 7 op 7 beschikbaar moet zijn voor 't werk.

GVD, moesten mijn zonen zo cute niet zijn, en mijne vent zo leuk niet (het merendeel van den tijd), ik zou d'r nogal ambetant door lopen. Maar nu kwam ik thuis en werden er zes armpjes de lucht in gestoken, en was ik eigenlijk feitelijk weer helemaal blij.

Den boom in allemaal, met hun gezeur. En vaderlief, zoekt een hobby, nem nu weet ge't!

21:57 Gepost door Arabelle in MLZHI (met dank aan de VRT) | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Inderdaad, allemaal den boom in! zo frustie, u uiterste best doen voor alles en nog wat en dan zoveel gezaag ....

alles goed met de zoon?

Gepost door: madebykk | 02-09-10

Awel zie, dat heb ik vandaag ook al 2 keer geroepen. "Den boom in mee al die zagen en bemoeiallen. Hoe hoger hoe liever". U niet laten doen hé.

Gepost door: kaatje | 03-09-10

De commentaren zijn gesloten.