28-09-10

Freewheelen

Doet uw brein dat ook soms? Het mijne wel, meestal op de trein, maar soms begint het al onder de douche. De meest absurde vragen ploppen plots uit het niets op. Waarom is mannendouchegel ook shampoo en zit het altijd in een blauwe bus en ruikt het altijd naar iets muntigs en waarom bestaat zo'n douchegel-shampoo combinatie niet voor vrouwen en moet het vrouwengeurtje altijd iets fruitigs zijn? Welke idioot is er ooit op't gedacht gekomen om dasspelden te beginnen dragen én hebben mannen echtig in 't echtig niet door dat zoiets compleet belachelijk is en een mega turn-off (hetzelfde trouwens met hemden met korte mouwen plus das en een belachelijk GSM-zakske aan nen broeksriem)? Waarom beginnen West-Vlamingen als ze AN praten ineens nasaal te spreken? Wat bezielt mensen om om kwart voor zeven 's ochtends op de trein fanatiek werkmails te checken? Waarom doen sommige bakkers degoutante suikerstroop op hun ronde suissen en waarom heet ne ronde suisse ne ronde suisse?  Hoe kunt ge als, laat ons zeggen zeven jarig meiske, geen appelsien-aardbeiensap lusten, maar wel cola? Waarom heten friesse ruiters, friesse ruiters (de werkplek was gisteren een belegerde vesting met gevechtscombi's en friesse ruiters enzo)? En waarom staat de GSM-ringtone van het merendeel van de mensen giga-luid maar beginnen ze allemaal met de hand voor de mond te mompelen als ze opnemen. Oh en ne gsm opnemen dat klopt niet, hoe noemt ge dat dan? Aanduwen? En waarvoor staat die afkorting nu weer? GPS blijf ik onthouden, maar GSM vergeet ik keer op keer.

Allé, ik wou dat zo maar efkes zeggen. Geen idee eigenlijk waarom.

 

 

21:09 Gepost door Arabelle in MLZHI (met dank aan de VRT) | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

shit. Begin ik nasaal te praten als ik AN praat? Misschien daarom dat ik bij gelijkgestemden rap overschakel op het westvlaams, dan kan ik weer door mijn neus ademen.

Gepost door: elke | 28-09-10

Global System for Mobile communication.
White musk is ook voor vrouwen en niet fruitig.
Ik vind te dikke sapkes ook niet te zuipen.

Mails checken op de trein is nog niets. Boterhammen eten, zitten smakken en nagels knippen, dat is pas erg. Vooral dan dat nagels knippen.

En ja, ik kan mijn eigen stream of conciousness meestal ook niet bijhouden :D

Groetjes!

Gepost door: kat | 29-09-10

Ha, ik ben de uitzondering die de regel bevestigt dan? Ik spreek niet nasaal! :-)

Gepost door: Zita | 29-09-10

De commentaren zijn gesloten.