23-11-10

Slechte vooruitzichten

Hoewel ze absoluut niet handig is, is uw madam bij tijd en wijlen wel eens creatief. Zo voorzag ze in het verleden de zonen van warme voeten, fabriceerde ze al eens een knuffeltje en knutselde ze zelf de verjaardagskronen in elkaar. Hoewel echtgenoot het resultaat wel altijd leuk vindt, en de eerste is die aan de buitenwereld kenbaar maakt dat zijn madam nog wat anders kan dan rologen, zeuren over haar medemensen, den ambtenaar uithangen en mama spelen, is het creatief bezig zijn op zich voor hem een mega turn off.

Toen uw madam gisteren, op de canapé dus weer wat creatief zat te doen, met kerstmis in het vooruitzicht, vroeg echtgenoot zich meewarig af hoe hij ooit nog aan sex zou kunnen denken met uw madam terwijl ze als een bomma haar tijd zat te verdoen (ok, misschien zat de flanellen roze geruite pyjama er ook voor iets tussen).

Lap zeg, een tweede jeugd op onzen ouwen dag kan ik al op mijn buik schrijven, of de kleinkinderen zullen verstoken blijven van eigen maaksels, dàt is natuurlijk ook een optie. Arme kleinkindertjes, voor hen geen gezellige oma in een schommelstoel met een kat en een bol wol op de schoot, maar zo'n hip mens dat city breaks doet en latté's drinkt. Ik heb er nu al compassie mee.

 

10:22 Gepost door Arabelle in MLZHI (met dank aan de VRT) | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Komt me bekend voor!!

Zijn ze dan toch allemaal hetzelfde?

Gepost door: madebykk | 23-11-10

Komt me dat bekend voor!
Als man weer thuis komt van eender welke activiteit (met of zonder drank), krijg ik ook steeds te horen ... ooo de bomma is weer aan het breien!
Zijn ze dan toch allemaal hetzelfde?

Gepost door: madebykk | 23-11-10

De commentaren zijn gesloten.