08-12-10

Mijn beste vriend

Is een vriendin. Ah ja, want ik ben een vrouw en vrouwen kunnen alleen maar een beste vriend hebben als dat een janet is en hoewel ik niks tegen homo's heb, krijg ik de kriebels van janetten.

Een vriendin dus. We hebben elkaar opgescharreld denk ik zo, allé ineens was ze er, ergens in mijn eerste licentie en ze is gebleven, en ik zou ze voor geen goud kunnen missen. De gelijkenissen qua gedachtengoed en gevoelsleven enzo zijn soms griezelig, de verschillen altijd verrijkend. Ze is de enige die ik geloof als ze zegt dat een kleedselke staat en ik luister zelfs naar haar als ik zélf vind dat een kleedselke niet staat (soms toch). Zoals dat gaat zien we elkaar te weinig en hebben we het iedere keer over die nachten koekjes bakken als we allebei ldvd hadden of over de films die we vrijwel dagelijks gingen bekijken. Het weinig zien heeft echter totaal geen invloed op het comfortabel gevoel, of op de vlotheid van de babbels of de eerlijkheid over outfits, en daaraan kunt ge echte vriendschap herkennen.

Trouwens het weinig zien wordt op ons tachtigste gecompenseerd, want we gaan samen in hetzelfde rusthuis hokken. Awel, eerlijk waar, ik kijk er al naar uit!

22:19 Gepost door Arabelle in MLZHI (met dank aan de VRT) | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Tesamen in het rusthuis, ja, dat zie ik ook wel zitten met mijn beste vriendin. Houwen zou ik zeggen!

Oja, ben niet elke maandag in bxl, hoor (gelukkig maar). Maar maandag as wel, al zal ik vermoedelijk rond 11 h alweer naar de westvlaanders vertrekken. Welke dagen ben jij er?

Gepost door: elke | 08-12-10

Maandag, dinsdag en donderdag. Elke week. Zeg anders vertrekt ge wat later en gaan we op een rapke iet eten komende maandag?

Gepost door: madam arabelle | 09-12-10

ik moet er nu pas in de namiddag zijn ('t is veranderd). Maar het komende jaar 2011 zal zeker plaats bieden voor een dergelijke date! Ik hou je op de hoogte.

Gepost door: elke | 15-12-10

De commentaren zijn gesloten.