29-12-10

Zet de kraan maar open

Uw madam is een kreeft. Een naar het schijnt typische kreeft. En als u, net als zij, stiekem nooit de verleiding heeft kunnen weerstaan om te checken of een karaktertypering aan de hand van uw sterrenbeeld wel klopt, dan weet u dat kreeft emotionele wezens zijn. Absurd emotionele wezens zelfs. En dat klopt. Als Niel Young ooit in denumo omwille van zijn stemgeluid de titel van Mister Huilebalk number one meekreeg, dan verdient uw madam omwille van haar vrije tranenloop de titel Mrs. huilebalk number one.

Uw madam schiet dus bij het minste geringste in tranen, om die schone dreft-reclame met allemaal die stofjes, of die electrabel-reclame van een aantal jaar terug met dat krullebollekindje en die ster en de kerstboom, oh of die reclame van alleen boter heeft de smaak van boter met dat tweelingske dat ontbijt op bed maakt.  Om dumbledore die dood gaat in de zesde harry potter film (of van dezelfde orde, Gandalf in den eersten lord of the rings, oh en gandalf die niet dood blijkt te zijn, daar moet dan uiteraard ook om gehuild worden). Om een van de spruiten die op PMS-dagen een beetje verhoging maakt of wat minder wil eten.Om een onverwacht en gemeend compliment van echtgenoot. Om een idiote beslissing van de grote baas op de werkplek. Om een schone tekst op een kerstkaartje. Om dingen die nooit meer terugkomen. Om verloren gegane dromen. Om niet in te vullen verwachtingen. Om de mooiste en de droevigste momenten uit het leven.

22:02 Gepost door Arabelle | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ben je bereid om je eerste plaats te delen? Hier een even grote 'bleiter'. :-) En geen kreeft, wel een stier. Dus koppigheid komt er gratis en voor niks bij, bij mij!

Gepost door: The Miss | 29-12-10

@The Miss: zon in kreeft, ascendant stier. Hetzelfde probleem hier dus;-)

Gepost door: madam arabelle | 29-12-10

Kreeft zijnde kan ik dat alleen maar beamen. Veel te emotioneel voor deze wereld.

Gepost door: Annelies | 29-12-10

De commentaren zijn gesloten.