16-01-11

Vanalles

is kiekenstront zei uw madam haar grootmoeder altijd, maar vandaag is vanalles gewoon even vermelden dat uw madam eindelijk, na jaaaaaaaaren zoeken het perfecte paar zwarte laarzen vond. Liefde op het eerste zicht was het. Zwart (dat spreekt), simpel, goed rond het been sluitend en met negen cm hak. Vriendin E. kan eindelijk weer zonder gezeur over zwarte laarzen op shoppingronde gaan. Waarschijnlijk is zij even blij met de zwarte laarzen als uw madam.

Oh en ook even vermelden dat het kroost er zijn weliswaar nog wankele, maar toch, eerste echte boswandeling heeft op zitten vandaag. De hertekens, ezelkens en geitekens werden van dichtbij en enthousiast bestudeerd, evenals de dode bladeren op de grond en het zand aan de schoentjes. Ze worden groot zeg. Dat stapt gewoon al bekans alleen.

En verder, bent u ook zo verkocht aan heidi op kzoom? Uw madam wel, zeker nu de nieuwe afleveringen eindelijk worden uitgezonden. Puur jeugdsentiment is het, maar 'tis nog altijd even schoon als pakweg vijfentwintig jaar geleden (slik, spreek ik echt al over vijfentwintig jaar geleden??? Help!) Nu candycandy nog op kzoom en uw madam haar avonden kunnen niet meer stuk.

En och, heeft u het gehoord. We gaan terug de toer van de oude romeinen op. We krijgen nu ook een triumviraat, vandelanotte, de wever en dirupo. Bij de romeinen hadt ge ne vechtersbaas, ne geldschieter en ne slimmerik. Benieuwd hoe die rollen tussens het belgisch driemanschap worden verdeeld eigenlijk. Er zal wel geen journalist zijn die die vraag durft stellen zeker? Moest uw madam linda de win zijn, ze zou dàt soort vragen stellen zie. Oh en ze zou ook gewoon naar nen oogmeester gaan om naar haar ogen te laten kijken in plaats van zich aan te stellen bij een tv-spelleke. Maar z'is er uit. Goed hé.

En nu is het zen-tijd. Kijkt u ook? Op BBC-one. Doen, 't is de moeite echt.

22:18 Gepost door Arabelle in MLZHI (met dank aan de VRT) | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.