21-04-11

Den Eric

( Een kwestie van: ge hebt ne crush of ge hebt er genen) 

Het vrolijke single moordwijf dat samen met uw madam vorige week een lijstje ideale man opstelde wilt den Eric niet op het "onmiddellijk ja-lijstje" (ge verstààt dat niet hé, ook met kleren is hij om op te vreten). Allé 't is te zeggen, hij mag erop, maar hij is dan exclusief voor uw madam zélfs als hij bij onze vrolijkerd haar deur zou aankloppen. Vriendschap is toch iet schoon. Zij valt niet op groot, blond en blauw. Allé ze dacht van wel, maar toch maar niet.
Uw madam heeft altijd geweten dat blond en blauw niet haar ding waren, zij wou zwart en groen. En uw madam bleef trouw aan haar eigen. Eén keertje liet ze zich verleiden tot blond en blauw, maar dat was eerder vergelijkingsmateriaal met winnie the pooh dan met den Eric. En laten we wel wezen, wie wil er nu iet schattigs tussen de lakens als het om lust gaat. Dus bleef uw madam na dit blonde intermezzo weer bij haar gedacht en koos, en dat om de rest van haar leven mee te spenderen, voor zwart (allé donkerbruin) en bruin (want écht groene ogen dat is precies heel erg zeldzaam) tot dus den Eric op haar tv-scherm en in hare kop verscheen.
Wijt het aan een vervroegde midlife-crisis, een zgn. thirtisis (da's iet nieuws dat ze uitgevonden hebben om onzekere halfweg dertigers hun puberaal gedrag goed te praten) of aan opspelende hormonen, het maakt uw madam geen zier uit, feit is dat ze een ongelooflijke crush heeft ontwikkeld voor den Eric. 't Is bijkanst even erg als indertijd voor Koen Wauters (ja, ze is van die generatie, ja), met dat verschil dat het bij de Koen om kalverliefde ging, bij den Eric om ... euh iet anders.
 
Onze vrolijkerd is echter niet vies van een beetje veldwerk en  stelde voor samen naar stockholm te trekken (dàt dan weer wel) om uit te vogelen of blond en blauw toch niet haar ding is.

Ik zal maar passen peis ik, stelt u voor dat ik den Eric daar tegen het lijf loopt (want ja die bestaat echt, 't is ne zweud en hij heet alexander smeurebreud of zoiet) of nen eric lookalike ofzo. Dàn ga ìk misschien daadwerkelijk willen uitvogelen (pun intended) of zwart en bruin wel míjn ding is.

18:36 Gepost door Arabelle in MLZHI (met dank aan de VRT) | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Helaas is den Eric al verkocht aan Kate Bosworth, erg blond en blauw :)

Gepost door: Kat | 21-04-11

Groot mag wel, madam, daar waren we het over eens :-). Maar ik gun hem u, echt waar. All yours wat mij betreft.

En Stockholm schijnt heel mooi te zijn. En vol mannen.

Gepost door: elke | 21-04-11

De commentaren zijn gesloten.