13-05-11

Gebrek aan inspiratie

Amaai, het wordt hoog tijd dat er nog eens 'een stokje' mijn richting wordt uitgesmeten (neen, geen dertig dagen challenge met muziekskens. Ik luister alleen maar naar klassieke muziek of naar oude knarren zoals neil young en the beatles enzo. Oh en recentelijk ook naar massa's hollandsche kinderliekens) ik heb namelijk compleet geen inspiratie meer.

Ik heb losse gedachtensprokkels over hoe akelig duidelijk achillespezen van graatmagere mensen zijn en hoe schriklijk pijn dat moet gedaan hebben voor dienen enen ouden Griek die door achilleus achter zijn gevechtswagen werd gehangen aan zijn doorboorde achillespezen (Ja, ik wéét het, het zijn bizarre kronkels, maar hey, u wist al dat ik een zeker mate van verkniptheid bezit). Allé helpt mij liever op diene ouden griek zijne naam, want ik kan er niet opkomen. 't was genen griek, maar nen trojaan, maar da's allemaal één pot nat den dag van vandaag.

Ik zou u kunnen deelgenoot maken van mijn immense teleurstelling na het lezen van Dead Reckoning, de laatste nieuwe Sookie. Hij was slecht! Zo slecht, ik heb niet alleen spijt van mijn negentieneuro'nhalf, maar hij was dérmate slecht dat zélfs mijnen Eric Northman crush er compleet door verdwenen is. Wreed hé.

Goh en de jongsten is ineens goe ziek zeg. Niet plezant want de jongsten daar ben ik toch al wat bezorgder om en ookal is het een banale kinderziekte dan nog is het niet fijn om te weten dat overmorgen den oudsten het gaat vlaggen hebben. Een tweeling. Dubbel zoveel plezier, maar ook dubbele ziektes. Zucht.

Och en ik zou nog iets kunnen zeggen over de Klus en leer koffer die mijn zonen kregen van een koppel waarvan ik écht oprecht de mening was toegedaan dat ze ons leuk vonden. Ik ga mijn mening moeten herzien. De klus en leerkoffer van V-tech is hels! Echt hels. Gelukkig hebben zij een dochterke van een half jaar en kan ik binnen een klein jaar wraak nemen. Er zal zo ook wel iet bestaan voor meiskens. Maar soit, omdat het écht wel toffe mensen zijn krijgen ze het voordeel van de twijfel, en mogen ze ies komen thuiswachten ofzo. Het zal hun leren (klussen). En nu we het er toch over hebben, waarom moet kinnekesspeelgoed altijd lawaai maken? Ik kan mij niet herinneren dat dat in mijn tijd moest. Maar ik kreeg dan ook alleen maar ienemienemutte speelgoed, misschien lag het daaraan. Anyway, mensen as ge speelgoedselkes kado doet, denk dan ook eens aan de ouders in kwestie. Er is niks mis met een ouderwetse puzzel, echt niet.

En nu moet ik weeral zonekes gaan entertainen. Het middagslaapje zit erop, tijd voor pappekes, knuffelkes en zandbakgespeel. En ge weet het, as ge iet substantieels wilt lezen de komende dagen zult ge mij moeten zeggen wat, anders blijft ge dergelijke nietszeggende zever in uwe nek geslagen krijgen.

16:22 Gepost door Arabelle in MLZHI (met dank aan de VRT) | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Je bedoelt dus Hector, neem ik aan, maar die was al dood toen hij achter die wagen hing. En die doorboorde achillespees, dat was bij Achilles zelf die zo stierf door een pijl door zijn hiel (de enige plaats op zijn lichaam die niet onsterfelijk was omdat zijn moeder hem daar vasthield toen ze hem in de Styx onderdompelde)

Gepost door: Veerle | 13-05-11

Voor iemand zonder inspiratie, heb je toch wel veel geschreven, mijn gedacht. Meer van dat! En courage met de zieken!

Gepost door: elke | 15-05-11

Kleindochter 3 heeft in haar speelgoedbak bij ons een set autookes die ze met veel plezier op elkaar stapelt, dan eens goed op het bovenste duwt en dan begint er een onnozel muziekske te spelen. En dan lacht ze zich een kriek als moemoe ineens een nog onnozeler danske doet. En dus drukt ze elke keer als ze mijnen onnozele kop ziet. Met het gevolg dat ik heel de week - als zij allang bij de mama is- midden in de nacht wakker schiet met dat muziekske in mijne kop. Om onnozel van te worden!

Gepost door: NIDK | 27-05-11

De commentaren zijn gesloten.