16-05-11

De lotto

Het was geen "stokje" maar wel een serieuze vraag blijkbaar waar ik zowaar bijkanst overgelezen had. Niet dat ik bijster origineel ben in het antwoord, tenminste vermoed ik toch niet.

Ik zou huizekens kopen en (laten) renoveren. Het ruwe werk zou'k door al dan niet illegale polen laten uitvoeren, tenslotte ben ik rijk en ga ik dan waarschijnlijk valse nagels hebben en op stilletto's van manolo bahlnik rondlopen in een designer jeans. Maar ik zou me volledig te buiten gaan aan verfkens kiezen, behangpapier, tegels, badkamermeubels, keukenfournituren. Soit hetzelfde doen wat ik nu doe met mijn eigen woonst dus, maar dan niet budgetgelimiteerd. Oh en voor de duidelijkheid nu zónder de illegale polen. Ik wil de zwartwerkpolitie niet op mijn dak.

Ik zou me ook instant een personal trainer en dietiste/kokin aanschaffen, want ik sport eigenlijk best wel graag maar moet eraan gezet worden en ik heb eigenlijk feitelijk geen probleem met diëten maar als ge zo caloriearme gezonde happen voorgeschoteld krijgt en ze niet zélf moet klaarmaken dan is dat toch ferm gemakkelijk. En zo zou ik dus eindelijk die vijf bureaukilo's kwijtgraken.

En ik zou terug naar de enige fatsoenlijke stad die ons land rijk is verhuizen. Voor de goede orde NIET antwerpen. Roloog. Ok ze hebben daar een wreed goeie kliniek, maar we gaan niet overdrijven niewaar. Brussel dus. Ik koop mij daar, in de tervurenlaan een volledig gerenoveerd oud herenhuis met gastenverblijven, garage en tuin en ga terug elken avond naar den bozar. Maar dan niet met afgetroggelde overschotkaarten van 't tweede balkon, maar gekochte goeie kaarten van beneden. Het kroost laat ik voorlopig in de deskundige handen van een medisch geschoolde ontzettend lieve marry poppins als ik in bozar zit en binnen een jaarke of zes mogen ze gewoon mee. Daartegen is op zijn minst de jongsten (dat manneke heeft écht muzikaal talent) al twee jaar een instrument aan 't spelen en den oudsten vindt "dag" gaan nu al leuk, die zal dat wel leuk blijven vinden.

Ik zou ook nog werken, zij het niet meer gáán werken. Ik zou zo wat overheidsconsultancy opdrachtjes aannemen en daar dermate goed in zijn (want ik heb daar écht waar bekanst nen échten diplom in) da'k mij daar dik voor zou kunnen laten betalen en zo zou ik nóg rijker worden.

Op reis gaan zou'k ook doen, minstens elke schoolvakantie met kroost en tussendoor nog ne keer of twee met echtgenoot (waarbij kroost dan weer in de deskundige handen van diezelfde marry poppins van derjust achter blijft).

Geeft nu toe, met zulks een gedetailleerde visie over een rijk leven, verdien ik dat gewoon!

13:40 Gepost door Arabelle in MLZHI (met dank aan de VRT) | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Aan de bezoekers op mijn blog te zien, wist ik gewoon dat hier iets over mij in stond ;-)

Waarom reageren ze niet hier, vraag ik mij dan af?

Mag ik eens mee naar den Bozar dan?

Gepost door: elke | 17-05-11

Gij moogt zélfs enen keer per jaar mee op reis, als ik rijk ben.

Gepost door: madam arabelle | 17-05-11

hoera! :-)

Gepost door: elke | 17-05-11

De commentaren zijn gesloten.