30-05-11

Goed geprobeerd

Hij had het toch wel niet onthouden zeker!  Ok het was er tropisch warm, dàt moet gezegd; En de mensen waren er nog steeds vriendelijk en 't eten best te pruimen. Maar aan den andere kant, één nachtje ziekenhuis uit praktische overwegingen omdat de onderzoeken 's anderendaags redelijk vroeg starten valt écht waar te verkiezen boven een wéék ziekenhuis met acute buikvliesontsteking.

Gelukkig was/is hij er niet ziek van, blijft hij zijn vrolijke zelf en is een waar wonder geschied want ineens gaat zijn mondje spontaan open als er eten verschijnt! Anyway, ook dat hebben we weeral gehad. Uw madam een paar grijze haren rijker én een paar slapeloze nachten, hare jongsten zes weken antibiotica aan zijn been en nu mag het gaan stoppen.

Kleine vriend, het was een verdienstelijke poging, maar ik heb écht waar liever een vakantie op de maledieven samen met uw broer en uw vader. Blijf dus in't vervolg maar gewoon uit de kliniek weg! Deal?

20:19 Gepost door Arabelle in kindjesperikelen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Mijn god, 't is niet wààr! Het mag inderdaad eens gaan stoppen, hoor. Omdat ik het zeg. (misschien helpt het als een buitenstaander het zegt, nietwaar). Courage!

Gepost door: elke | 30-05-11

De commentaren zijn gesloten.