31-05-11

Verlanglijstje

Omdat echtgenoot sinds kort meeleest; Omdat ge misschien op mijn groots verjaardaggebeuren moogt komen; Omdat, als ge toch niet moogt komen, ge altijd gebruik kunt maken van B-post; Omdat lijstjes altijd pliezaaaant zijn; Omdat 35 worden kadookes behoeft; Omdat het tijd wordt dat ik eens een lijsteke maak dat ik op cruciale momenten (verjaardagen, moederdagen, nieuwjaren, kerstmissen, paasdagen,...) kan raadplegen; Omdat... zomaar, kado'kes krijgen altijd plezant is.

1. Hint, hint voor de echtgenoot. Een hangerke. Eén diamantsjen, liefst peervormig geslepen in een wit gouden fitting aan een wit gouden kettingske. Ik zaag er nu al lang genoeg over!

2. Een jaarabonnement bij BOZAR, de Europese-orkesten. Op voorwaarde dat er een paar Sjotakovich uitvoeringen bijzitten. Het kroost is vanaf september oud genoeg om ook in de week af en toe eens bebabysit te worden.

3. De dvd's van true blood. Ok, mijne crush is over, maar het oog wil ook wat en den Eric blijft gewoon niet te versmaden.

4. Een dagske niet budgetgelimiteerd shoppen, liefst mét trinny en sussanah, maar als die niet kunnen is zonder ook goed. Eén dagske is genoeg zolang het budget maar niet gelimiteerd is ben ik al lang content.

5. Een citytrip naar barcelona, granada, salamanca of santiago de compostella.

6. Een tien daagse rondreis door Engeland om Engelse tuinen te gaan bekijken. Liefst mét privé-chauffeur in nen oldtimer en mét compleet interbellum-garderobe, dat ik na afloop natuurlijk mag houden, ah ja, want het is op maat gemaakt.

7. Een week volledige nachten slapen én uitslapen tot wie weet wel na de middag.

8. Een picknick, mét mand gevuld met koude kip en van die toestanden én een picknickkleed én een heerlijk plekje in nen bos.

9. Een gelaatsverzorging, massage en pedicure.

10. Een fantastisch boeket bloemen. Zo een waar ge niet rond kunt met uw twee handen en dat ge eigenlijk in een  ouderwetse weckpot moet zetten omdat ge geen vaas hebt die groot genoeg is.

11. Een jaarabonnenment pralines van pierre marcolini. Allé van neuhaus is ook goed.

12. Nen échten goeie misérable (de toert, voor de duidelijkheid)

13. Getuigenissenen; de privé-domein over en door Sjostakovich. Ge kunt hem eventueel schoeppen uit de Bibliotheek in brussel. Zelf durf ik dat niet.

14. Een tekening met vingerverf van mijn zonen. Ingekaderd en al.

15. Een etentje. In 't hof van kleve ofzo, of 't oud sluis ofzo.

Voila, als ge nu nog geen isnpiratie genoeg hebt, dan weet ik het ook niet meer.

22:48 Gepost door Arabelle in MLZHI (met dank aan de VRT) | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Amai. Gij bent ook niet rap content, hé ;-)
(de miserable past in mijn budget tot zolang ik de lotto niet won. Is dat goed? ;-) )

Gepost door: elke | 01-06-11

@ Elke: ik verdien dat, allemaal, stuk voor stuk. Nem.

Gepost door: madam arabelle | 01-06-11

Ge verdient dat natuurlijk allemaal!! Elke zorgt voor de taart, zal ik ne keer babysitten, dan is het lijstje al wat korter ;-)

Gepost door: madebykk | 01-06-11

Mo vaneigens verdien jij dat :-)

Gepost door: elke | 02-06-11

De commentaren zijn gesloten.