10-06-11

Te veel

Potverdikke, ik heb te veel gegeten. 't Was ook wel erg lekker, maar nu ben ik misselijk en moe en kan ik niet in mijn bed omdat ik teveel gegeten heb. Bovendien moet ik er binnen twee weken slank ende fantastisch uitzien en binnen zes weken helemaal. Binnen zes weken ook nog uitgeslapen trouwens.

Als ge u ook eens ziek wilt eten doe dan het volgende:

Kook tortelloni's (ik koos de spinazie ricotta variant)

Maak er saus bij als volgt: bak spekskens in olijfolie; Kruiden met peper en (verse) nootmuskaat. Eens de spekskens gebakken zijn, fruit er wat fijngesneden prei bij. Overgiet met anderhalf potteke room (culinaire room), voeg een half bouillonblokske toe (kippebouillon) wedereom (verse) nootmuskaat, laat inkoken.

Als uw saus klaar is, giet de tortelloni's af, zwier d'r een goeie klont lookboter onder en overgiet met de saus. Mijn jongens zouden zeggen: Njam. En ik dus ook. Al is het nu eerder bweurk.

23:21 Gepost door Arabelle in keukengeheimen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Mo, da's gewoon de streversversie van De Nutromaprei. Mijne Nutromaprei. Tsk!
Zie er maar niet te slank uit binnen 6 weken. Is dat nog maar 6 weken? ELp.

Gepost door: De Huisvrouw | 11-06-11

Ik heb mij dus weer door heel uw blog van voor naar achter geworsteld (nietmet tegengoesting zenne, voor de duidelijkheid) en heb uwe nutromaprei niet gevonden. Van plagiaat dus géén sprake! Oh en ik word ook binnen 6 weken 35 en wil er niet (NIET zeg ik u) uitzien als "een vrouw van 35" vandaar dus ook de noodzaak aan slank ende fantastisch. Maar gij en mijnheer uw aanstaande zitten er ook voor iet tussen ja. En nog eens Oh! Blog nog eens iets, jong! Inspiratie genoeg me dunkt. Sappige bridzilla verhalen ofzo?

Gepost door: madam arabelle | 14-06-11

De commentaren zijn gesloten.