22-07-11

Stress

Ook uw madam mag aanwezig zijn op het society gebeuren van het jaar in blogland en daar is ze wreed content mee, en vereerd en zo vanalles, maar... in tegenstelling tot de bruid in spe, die uw madam al telefonisch nen djoef verkocht wegens het stellen van de-vraag-die-niet-gesteld-mag-worden begint bij uw madam de stress toch wel wat toe te slaan.

Ten eersten kent ze op heel dat gebeuren letterlijk drie man en ne paardekop, als ge van de paardekop nen hondekop wilt maken en daar de Gaston zijne pasfoto op wilt plakken, en u wéét dat uw madam nu niet zo'n sociaal babbelwater is dat tegen jan en alleman een klapke begint te doen. Gelukkig gaat echtgenoot mee, híj klapt tegen jan en alleman dus dat komt wel goed. Maar dan komt het échte probleem. Wàt gaat uw madam aandoen???? Enthousiast als ze was viste ze in haar kast naar al-met-veel-succes-op-andere-trouwfeesten-aangedane-kleedselkes en vond ze er twee die ze nog zag zitten (de rest was al wat gedateerd enzo) nóg enthousiaster bij het passen wànt ze bleek in àlletwee nog perféct te passen, jà ook in datgene dat al zes jaar in haar kast hangt (een tijdloze klassieker, dus niet gedateerd). Dus toog ze met allebei naar den droogkuis. Twéé weken geleden, ja écht waar twéé weken geleden en toen wisten ze mij bij den droogkuis al te zeggen dat ze tegen morgenavond niet klaar zouden zijn. Kundedanugeloven???

Soit het wordt dus kiezen, tussen zweetplekken onder mijn oksels of een vetplek pontificaal op mijnen boezem. Of nog rap een trinny and sussanah onderbroek gaan kopen en mij in iets wits en straks hijsen. Aaaaaargh!

16:05 Gepost door Arabelle in kleedsels en aanverwanten | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik heb er vandaag 3 gekocht in 20 minuten tijd. Eéntje gebruiken?

Gepost door: elke | 23-07-11

De commentaren zijn gesloten.