02-08-11

Zand enzo

Herinnert u zich dit nog, lieve belastingbetalertjes? Awel vandaag hadden ze het vlaggen, dat kroost van ons. Of liever, wij hadden het vlaggen. Ge moet dat maar ies proberen, een dagje strand met ne frigobox, een tentje voor de kinders tegen de zon, twee ligzetelkens voor u en echtgenoot want ge wilt toch zelf ook wat comfortabel liggen, een verzorgingstas, twee strandtassen met handdoeken en reservekleerkes én on top of the bill twee peuters die, natuuuuuurlijk allebei elk nen andere kant uitwillen.

Ge komt vrij snel tot de conclusie dat ge die ligzetelkes eigenlijk de volgende keer niemeer moet meezeulen. Van een beetje comfortabel liggen zonnen komt echt geen botten in huis, wél van zevenhonderelfendertig keer "nie in 't mondje, jongens" roepen bij élk schelpke, sigarettepeukje, stukje zeewier, stokje, weet-ik-veel-watje dat in de mondjes verdwijnt. En waarom de bal die in de winkel een onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefende op het strand ineens totaal geen concurrentie meer vormt met àlle andere ballen van élk ander kindje, is me ook een raadsel, net zoals waarom ze zich thuis in de zandbak uuuuuuuuuuuuuren kunnen amuseren met één vormpje en één schepje en dat in volmaakte harmonie en dat aan het strand ineens niet meer gaat en ze wél élk een schepje moeten en een emmertje. Oh en dan zwijg ik nog over de verhuis! De verhuis! Godindenhogenhemelnogaantoe, die verhuis, ge wilt het niet weten! 

U begrijpt mijn traumatische herinneringen aan cadzand-bad zijn in één klap weer helemaal realiteit. Het kroost had echter een gewéldige dag. Conclusie: Cadzand-rules, ja nog steeds!

21:46 Gepost door Arabelle in kindjesperikelen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Die verhuis dat komt goed, volgend jaar al heel wat minder mee te nemen!!
Bij ons is het ook steeds een gevecht voor de emmer, schepje ... ik probeer er nu steeds 3 keer hetzelfde te kopen, anders toch steeds ruzie!
Hopelijk heb je er ook van genoten!

Gepost door: madebykk | 03-08-11

Strand? Eikes zeg. Al dat vuil zand en al... Mij niet gezien, zo ver strekt mijn moederliefde niet ;-)

Gepost door: elke | 03-08-11

De commentaren zijn gesloten.