09-08-11

Vriendjes

In tegenstelling tot echtgenoot en, zo lijkt het wel, de rest van de wereldbevolking zegt heel dat feesboekgebeuren uw madam niks niemendal. Tot ze naar een feestje mocht, niet zomaar een feestje maar Den Trouw, mét hoofdletter en daar werden natuurlijk ook foto's mét hoofden genomen. Die foto's mag alleman zien, tenminste alleman die ook op het gebeuren aanwezig was. En in plaats van hoe het in vroeger tijden verliep, namelijk ge bestelt als jong (allé één helft van het koppel toch, gnegne), pasgetrouwd koppel bij uwen fotograaf ne schonen album die ge in de schone plaats in uw kast zet en ge haalt die te pas en te onpas boven as ge bezoek hebt, werden die foto's nu als een wortelke voor uw madam hare neus gehouden. U raadt het al, op feesboek.

Ze zwichtte dus. U kan nu ook vriendjes worden met Arabelle DeMadam. Maar maakt u zich vooral geen illusies, het is uw madam allemaal veel te veel gedoe  en veels te ingewikkeld en hoewel de foto's wreed schoon zijn heeft uw madam ze nu gezien, de kans dat ze nóg eens op dat feesboek total los(s)(t) gaat is klein. Maar as ge u niet kunt houden zal ze bij tijd en wijlen wel eens uitzoeken hoe het daar allemaal werkt. Misschien. Verwacht dus geen gelukkige verjaardagen, proficiatten met de geboorte van uwen zoveelsten kleinen, vind ik leukjes of dies meer. Ge gaat al content mogen zijn als ze ooit zover komt dat ze uw vriendschapsverzoek wil bevestigen. Sorry hé, we zullen hier wel vriendjes blijven. Goed?

15:06 Gepost door Arabelle in MLZHI (met dank aan de VRT) | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Cool! Ik dacht al dat ik je had zien staan. Here I come. Ik ga er eerstdaags nog eens over zagen als je nog niet bevestigd hebt. Live en al.

Gepost door: elke | 09-08-11

Ik zit trouwens sinds de dag na den trouw op twitter ook. Al is dat precies niet echt mijn ding.

Gepost door: elke | 09-08-11

De commentaren zijn gesloten.