26-08-11

Ja, ik weet het

't Is lang geleden dat ik nog van mij liet horen. Dat heeft, vanneigenst, wat dacht u dan, een reden. Eerst moest ik bekomen van het door echtgenoot georganiseerde groots verjaardagsgebeuren. Dat gebeuren was wreed plezant en behoefde dus wel wat bekomst. Toen ik nog niet helemaal bekomen was en den opkuis nog maar drie kwart gedaan was, moest ik terug beginnen werken. Allé ge weet wel en toen wou de jongsten toch wel weer vertrekken naar zijn favoriete vakantiebestemming zeker! Den aap. We zitten hier dus weer, weer met een, voor een peuterke toch, extreem groot geschapen klokkenspel. En dat klokkespel bezorgde niet alleen uw madam kopzorgen, maar ook meneer doktoor. En àls meneer doktoor het al niet meer weet, tja dàn slaagt uw madam in paniek, en heeft ze genen tijd en geen goesting om aan u te peizen. Sorry hé.

De zwelling is weg, hij is al 36 u niemeer gedialyseerd en nu kunnen we alleen maar hopen dat zijn buikvliesje voldoende hersteld is om terug te beginnen dialyseren vanavond.

Soit, meer van dezelfde miserie dus met de jongsten zijn nierkes. Ik kan d'r niemeer tegen en ik vermoed dat u het zo stillekesaan ook wel beu bent om altijd 't zelfste te lezen. Tot nader order dus niks te vertellen hier.

13:14 Gepost door Arabelle in MLZHI (met dank aan de VRT) | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Veel sterkte met de jongste.
Ik heb zelf 2 koters van 3 en 2. Ik vind je zeer sterk om telkens opnieuw tegenslagen te moeten verwerken en er dan nog relatief positief tegenover te staan. Bewondering!

Gepost door: 2055cc | 26-08-11

Of wij het beu zijn of niet om hier hetzelfde te lezen, doet er niet toe. Het gaat erom of het jou goed doet om erover te schrijven of niet.
Sterkte!

Gepost door: smiley | 26-08-11

Goh, en ik wilde u nog meesleuren naar de Lokerse feesten om uw zinnen te verzetten.

Gepost door: zapnimf | 26-08-11

@nimf: Daar zijde wel een maand te laat voor hé menneke ;-)

Gepost door: madam arabelle | 26-08-11

De commentaren zijn gesloten.