14-09-11

Gepikt van de Flair: my body and me

Eén van de vreselijkste rubrieken trouwens in een van de vreselijkste flutboekskes die niemand leest, maar waar iedereen toch per ongeluk eens iets in heeft gelezen. Daar staat dan zo nen zwart-wit foto bij van een madam in bikini. Acht van de tien vrouwen die in dat rubriekske poseren hebben op een of ander plekske een "mijn tattoo" waar ze "heel tevreden mee zijn, want het maakt hen wie ze zijn, het onderscheidt hen van de rest" (roloog, in honderdvoud ofzo) of als ze geen tattoo hebben, hebben ze een piercing "waar ze heel te vreden mee zijn, want het maakt hen wie ze zijn". Het weze duidelijk, uw madam pronkt niet met lichaamsverminking siering. Waar pronkt ze dan wél mee?

Het is nen dooddoener van formaat, maar als zélfs wildvreemde vrouwen u zeggen dat ge "heel sprekende ogen hebt met een bijzonder kleur" zal d'r wel iets van aan zijn, zeker. Ik behoor dus, naar het schijnt, wreed content te zijn met mijn ogen. Zelf vind ik ze gewoon, ze zijn onbestemd blauwgroengrijs van kleur en ze macheren niet goed. Ze behoeven lenzen of een bril. Waar ik zélf écht fier op ben, al was dat ooit anders, is op mijnen vavoor. Nem. Ik zen content met mijn borsten. Neen, het is geen handvol. 't Is ietske meer, maar hoewel ik goe voorzien ben en elf maand borstvoeding gaf, kan ik nog steeds pronken met een pronte (lees dus: niet hangende) boezem. Doe mij dat maar eens na.

Sinds ik helemaal binnenstebuiten gekeerd ben om te checken of ik mijne jongsten eventueel van een nier kan voorzien ben ik ook méér dan happy met mijn nieren. Die schijnen namelijk uitzonderlijk goed te werken. Uw nieren werken zo ongeveer maar een 80 à 85 % en dat is perféct normaal. Uw madam haar nieren werken 107%. 't Is alsof het zo moest zijn zekers? Uw madam haar longen daarentegen, die zijn om zeep. Nochtans raakte ze in héél haar leven geen sigaret aan. Passief roken doet ze al wel heel haar leven. U weze gewaarschuwd.

Voor de rest springt er zo niet echt iets uit. Oh, wacht, jewel. Mijn voeten, dààr ben ik ook wreed content mee. Néén niet omdat ik kleine babyvelzacht voetekes heb, maar omdat ik vrijwel élke schoen kan dragen zonder last te krijgen van mijn voeten. Dat is heerlijk. Ik zou er niet aan mogen denken om bijvoorbeeld een paar sletsen in mijn sjakos te moeten proppen omdat ik halfweg den dag zeer krijg aan mijn voeten.

Natuurlijk ben ik, zoals elke vrouw, vijf kilo te zwaar (ge moet daar ies op letten, élke vrouw wilt graag een kilo'ke of vijf minder wegen, ookal zou bij sommige tien of twintig kilo beter zijn ookal zou bij sommige vijf kilo d'rbij beter zijn. Vijf kilo minder, dat is het magische ideaal gewicht.) Gelukkig ben ik behebt met een redelijke lengte waardoor vijf kilo meer of minder niet écht opvalt.

Och over 't algemeen ben ik content. Natuurlijk wil ik het haar, het lijf en vooral de schoenenkast van Astrid Bryan, maar tja, als ge heelder dagen niks te doen hebt dan d'r stunning uit te zien dan is dat normààl dat ge dat ook doet hé. Helaas heb ik die luxe niet. Aan den andere kant als uw stunning-gehalte omgekeerd evenredig is met uw inteligentieniveau, waar het soms toch op lijkt, geef mij dàn maar brains in plaats van de beauty.

21:14 Gepost door Arabelle in mijn lijf | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Dat is stunning gezegd, Madam!

Gepost door: Ariadnesdraad | 14-09-11

Kom nu, die Astrid Bryan heeft kinderbillekes.

Gepost door: zapnimf | 14-09-11

Lichaamsanalyse, wat een fijn idee. De betere (lees leerrijkere) versie van de flair. Astridje ziet er fysiek prachtig uit. En ze heeft gevoel voor humor. Maar dat accent. Jongens/meisjes.

Gepost door: Bentenge | 14-09-11

U goed voelen in uw vel is een geweldig gevoel en ik wens het iedereen toe. Nuja, bijna iedereen.
Maar wie is Astrid Bryan? Ja, ik zal het eens door google jagen. Ik weet het... Moderne mogelijkheden moet men benutten.

Je bent trouwens verdomd goed bezig, Madam. Zo ga ik u niet inhalen, hé!

Gepost door: elke | 15-09-11

Oh, hier moet je een 'stokje' van maken, madam!
Geef maar door!

Gepost door: Margogogo | 19-09-11

De commentaren zijn gesloten.