19-09-11

Voor verbetering vatbaar

Ik ben natuurlijk perfect, maar dat wist u al. Omdat ik niet té fel uit de toon wil vallen bij natuurlijke stervelingen zal ik even doen alsof er dingen kunnen verbeterd worden. U moet zelf maar uitmaken of u dat gelooft of niet.

1. Ik heb een totaal irrationele angst voor tandartsen. Ik poets mijn tanden maniakaal en vermijd zoveel mogelijk suikerigheden (behalve die in chocoladevorm) om een tandartsbezoek te kunnen vermijden. Het is, ik durf het bijna niet bekennen, intussen al zeker vijf jaar geleden dat ik een tandarts bezocht. Hij moest gelukkig alleen wat tandsteen weghalen. Ik ben gezegend met een fantastisch gebit, behalve één tand, onderaan in 't midden. Die staat scheef en zo wat half over de volgende. Ik zou die graag recht hebben, maar dat wil zeggen een beugel en dat wil op zijn beurt dan weer zeggen een tandarts en dàt is er nu net te veel aan. Dwaas hé?

2. Ik heb een hele hoop creatieve ideeën, maar ben niet handig. Oh en ik ben ook nog traag. Ik ben denk ik al een jaar bezig aan een regenboogspeelkleed voor mijn kroost. Tegen dat het ooit af gaat zijn hebben ze waarschijnlijk de stemgerechtigde leeftijd bereikt. 't Is natuurlijk niet gemakkelijk om creatief te zijn als uw echtgenoot dat niet wil zien (remember)

3. Ik trek mij te neig aan wat andere mensen van mij denken. Zo doe ik nooit eens iets spectaculairs, waar ik dus wél toe in staat zou zijn. Laten we dat aannemen.

4. Ik heb een uitstekend geheugen, vooral voor onnozele futtiliteiten. Dàt is mijn sterktste wapen. Ik zal dan ook niet twijfelen om er gebruik van te maken. Da's eigenlijk niet schoon hé, mensen vergeten zo graag wat ze in een onbewaakt moment tegen u gezegd hebben. Gnegnegne.

5. Ik kan waarlijk geen ander slecht punt meer uitvinden. Allé jewel, ik heb er nog wel een stuk of twintig, maar die wil ik aan uwe neus nie hangen. Flauw hé?

 

10:28 Gepost door Arabelle in mijn lijf | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Ik spreek uit ondervinding: een beugel is dé oplossing tegen tandartsangst. En NIEMAND kan meer schrik hebben voor tandartsen dan ik ooit had, écht niet!

Gepost door: TheMiss | 19-09-11

1. check, 2. check, 3. check, 4. check en 5. ook check...
Ge hebt het over mij???

Gepost door: Een nijver lezeresje | 19-09-11

Tiens, ik heb al drie keer gehoord dat ge mij ergens vergeten waart. Gnègnègnè. ;-)

Gepost door: zapnimf | 19-09-11

Begin anders al met ééntje op te noemen. Voordat je het weet, zit je aan twintig.

Gepost door: HansDeZwans | 19-09-11

Ik snap die tandartsangst niet eigenlijk. Ik vind het gewoon vervelend om te moeten gaan, maar bang, neen, dat niet...

Gepost door: elke | 20-09-11

De commentaren zijn gesloten.