22-11-11

De krak

Niet die van canvas, maar die van 't UZA, dàt is mijne zoon. De jongsten, dus (den oudsten heeft zich op dat vlak gelukkig nog niet moeten bewijzen. Laten we met z'n allen hopen dat hij ervan gespaard blijft. Eentje van de twee is al erg genoeg) Deze ochtend om zes uur werd het manneke uit z'n bed gesleurd (allé, met zachte hand genomen, maar gesleurd klinkt dramatischer hé) om een uurke later op een operatietafel gezwierd te worden (als ge't echt wilt weten, met tranen werd achtergelaten want jà, het was "ingreepke" nummer dertien (13, op 24 maand, rekent u uit?) maar gelooft u mij nu maar, uw kind onder narcose zien gaan went nooit. Nooit. En laten we wel wezen, dat hoort ook zo, niet?) en nog een uur later gezwind van 't fleske op tien minuten tijd ne volledigen 25-er spa reine leeg te toeteren (en nee, dit is niet stoerder omschreven dan het was, mijn zonen drinken van 't fleske, gelijk het echte tooghangers betaamt, het is genetisch waarschijnlijk, al wil ik hiermee natuurlijk niks over hun vader zeggen, u kent mij beter dan dat nietwaar. Gniffel.) en om nóg een uur later langs de winkels in brasschaat te kuieren met zijn moeder en grootmoeder en d'r ook nog stijl en kledingadvies bij te verkopen. Echt waar. Dat is nu toch straf, om negen uren geopereerd worden in de edele delen streek en om één uren gelijk ne groten de winkels afstruinen?

Anyway, ik zen d'r content mee, want ik zag er alweer als een bérg tegenop, maar mijne zoon, die kan op zijn één been het leven aan, jong, ookal is't objectief gezien voor hem helemaal niet zo plezant. Gelukkig maar, zo leer ik ook hoe dat moet, want dat ik wat dat betreft nog veel van hem te leren heb, dat durf ik u ook wel bekennen.

21:18 Gepost door Arabelle in kindjesperikelen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Hij zal dan wel een fantastische mama hebben die hem heel graag ziet en vertroelt na zijn ingrepen. Ik hoop dat het een van laatste mag zijn. Want trop is teveel, en teveel is trop.

Gepost door: Christel | 22-11-11

ohohoh, dat beezeke toch. Geeft hem maar een dikke knuffel van hieruit!

Gepost door: sterre | 22-11-11

Nie pleue, nie pleue ... daar ben je weeral door !

Gepost door: Ariadnesdraad | 23-11-11

Aha, vandaar dat ik je zag bij het UZA.
Ik ben er ook veel keer geweest de laatste tijd.

Gepost door: zapnimf | 23-11-11

Eens een vechtertje, altijd nen doorbijter! Well done!

Gepost door: Margogogo | 23-11-11

De commentaren zijn gesloten.